Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-10-05 16:58:11 +0300 Smalls Hygge collection: Η πιο αφράτη και ζεστή συλλογή έρχεται στο Smalls Baby Shop

Smalls Hygge collection: Η πιο αφράτη και ζεστή συλλογή έρχεται στο Smalls Baby Shop

Smalls Hygge collection: Η πιο αφράτη και ζεστή συλλογή έρχεται στο Smalls Baby Shop 470 900
«Οι διαθέσιμες επιλογές ήταν περιορισμένες, καθώς δεν υπήρχε ένα brand αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Smalls».

Το μοναδικό brand ειδικά αφιερωμένο στα ρούχα και αξεσουάρ για νεογέννητα και βρέφη made in Greece, μας παρουσιάζει την πιο cozy ΑW22/23 συλλογή. Ο λόγος για το “Smalls Hygge Collection”, μία gender neutral συλλογή με 100% βιώσιμα υλικά, αφιερωμένη στη φιλοσοφία του δανέζικου “Hygge”.

 


 

Τι είναι το “Hygge”;

 

Το “Hygge”, που προφέρεται «χούγκα» και δεν έχει ακριβή μετάφραση στη γλώσσα μας, είναι αυτό που κάνει τους Δανούς τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο. Εστιάζει στις μικρές απολαύσεις της ζωής, που είναι προσιτές σε όλους μας, αλλά συχνά τις αφήνουμε να μας προσπεράσουν. Μικρές χαρές της ζωής, όπως τα ζεστά και χουχουλιάρικα φορμάκια, άνετα πουλόβερ και παντελονάκια, πλεκτά σκουφάκια, κουβέρτες και παπουτσάκια.

 

Η φιλοσοφία του «Hygge» είναι παρούσα σε όλη τη συλλογή. Πρόκειται για ένα κάλεσμα για να ρίξουμε ρυθμούς, να απολαύσουμε το σήμερα και τις όμορφες στιγμές με το μωράκι μας. 

 

 

Που μπορείτε να βρείτε τη συλλογή; 

 

Η “Smalls Hygge Collection” αποτελεί μέρος της AW22/23 συλλογής του Smalls Baby Shop και είναι διαθέσιμη στο www.smallsbabyshop.com. Ανακαλύψτε τη και απολαύστε το πιο Hygge φθινόπωρο της ζωής σας μέσα από τα διαφορετικά κανάλια του brand. 

 

e-shop: www.smallsbabyshop.com Instagram: @smallsbabyshop Facebook: www.facebook.com/smallsbabyshop 

H Σίβυλλα είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την φιλοσοφία του Smalls Baby Shop. Βάσει της προσωπικής της εμπειρίας ως μαμά τριών μικρών παιδιών, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα e-shop με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τους πρώτους απαιτητικούς, αλλά και όμορφους μήνες της ζωής του βρέφους. «Όταν έγινα μαμά ανακάλυψα ότι πολλά από τα βρεφικά είδη που μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μου και να ηρεμήσουν το μωρό μου, δεν υπήρχαν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να τα προμηθευτώ από το εξωτερικό. Οι διαθέσιμες επιλογές ήταν περιορισμένες, καθώς δεν υπήρχε ένα brand αποκλειστικά για νεογέννητα και βρέφη. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Smalls», δήλωσε η ίδια. 

 

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή ΕΔΩ. 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας