Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-06 11:55:11 +0300 Καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο σε υφές που θα θέλετε να φοράτε καθημερινά. La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios

La Roche-Posay Anthelios 470 900
Καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο σε υφές που θα θέλετε να φοράτε καθημερινά.

Αναγνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματική είναι μια αντηλιακή κρέμα, δεν ωφελεί σε τίποτα αν δεν χρησιμοποιείται, η σειρά της La Roche-Posay Anthelios για το πρόσωπο προτείνει μια ποικιλία υφών, υψηλής αντηλιακής προστασίας, με πρωταγωνιστή την NEA αντηλιακή προστασία Dry Touch Gel Cream SPF50+ με χρώμα. Με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, υφή για ματ αποτέλεσμα και χρώμα, προσφέρει την καλύτερη προστασία και επιπλέον καλλυντικά οφέλη για να φοριέται καθημερινά με ευχαρίστηση!
 
Η σειρά της La Roche-Posay Anthelios για το πρόσωπο φέτος ανανεώνεται με:
1.    Νέες συσκευασίες με αντλία για πιο εύκολη εφαρμογή που ενθαρρύνει την καθημερινή χρήση και την επανάληψη
2.    Συνθέσεις με άρωμα!
3.    Νέα απόχρωση Anthelios Unifiant Rose
4.    Anthelios Cream με SPF 30 για τις ημέρες ήπιας ηλιοφάνειας


 
Φέτος, θέλοντας να μας προσφέρει μια ακόμα πιο σφαιρική προσέγγιση απέναντι στην προστασία από τον ήλιο, η La Roche-Posay μας προτρέπει να σώσουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων σε 3 απλά βήματα:
 
1.    Προστάτεψε το δέρμα σου το από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας καθημερινά Anthelios, καθώς προσφέρει βέλτιστη προστασία από τη UVA/UVB/IR ακτινοβολία και αντιοξειδωτική δράση.
2.    Παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου. Αναζήτησε τη μέθοδο ABCDE στο www.saveyourskin.gr για να εντοπίσεις τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή.
3.    Υιοθέτησε τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας