Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-15 13:05:08 +0300 Φέτος το καλοκαίρι ντυνόμαστε όπως αρμόζει σε μια μέλλουσα μανούλα. Ρούχα για εγκύους

Ρούχα για εγκύους

Ρούχα για εγκύους 470 900
Φέτος το καλοκαίρι ντυνόμαστε όπως αρμόζει σε μια μέλλουσα μανούλα.

Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι θα πει: φουσκωμένη κοιλίτσα, αέρινα φουστάνια και πολύχρωμα παρεό. Δροσεροί χυμοί και βόλτες τα απογεύματα στο νησί.

Φέτος το καλοκαίρι έχουμε έναν ακόμη λόγο να είμαστε χαρούμενες! Σε λίγο καιρό θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το μωρό μας. Θα το νανούριζουμε τα βράδια, λέγοντάς του ιστορίες από το νησί ... τότε που ήταν στην κοιλιά μας.  Μπορεί ο καιρός να είναι λίγο "ζεστός" για μια μέλλουσα μανούλα είναι όμως η εποχή που ένα αέρινο φουστάνι με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να μας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Ας δούμε πως θα μαγνητίσουμε τα βλέμματα.

Μονόχρωμα φουστάνια με άνετη εφαρμογή. Άσπρο, ροζ ή κίτρινο; 

  

 

Ολόσωμη φόρμα. Η τέλεια στυλιστική επιλογή! Το άνετο ρούχο που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

  

 

Για όλες εμάς που δεν μπορουμέ να κάνουμε βήμα χωρίς το αγαπημένο μας κιμονό, τα νέα είναι καλά! Τα κιμονό και οι μακριές ζακέτες είναι και πάλι στη μόδα. Επιλέξτε χρώματα της αρεσκείας σας και γιατί όχι ... ανάλογα με το φύλο του μωρού που περιμένετε! 

  

 

Δεν ξεχνάμε πως ένα ντύσιμο καλοκαιρινό ή μη θα πρέπει για να δείξει να έχει τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πολλές φορές ένα απλό φόρεμα ή ένα απλό ντύσιμο με T-shirt και τζιν παίρνει χρώμα από ένα πολύχρωμο βραχιόλι ή κολιέ.

Φυσικά το αγαπημένο μας φουλάρι θα δώσει άλλο αέρα τόσο στο ντύσιμό μας ή ακόμη και τα μαλλιά μας! 

Διαλέξτε τώρα το αγαπημένο σας φουλάρι από τη celestino από 1 έως 10 euro, με δωρεάν μεταφορικά και μη διστάσετε να δοκιμάσετε το παρακάτω χτένισμα! 

  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας