Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-04-18 15:53:37 +0300 Φτιάχνοντας τον κόσμο του μωρού μου στη λογική της ανακύκλωσης

Φτιάχνοντας τον κόσμο του μωρού μου στη λογική της ανακύκλωσης

Φτιάχνοντας τον κόσμο του μωρού μου στη λογική της ανακύκλωσης 470 900
Οι γονείς μπορούν εύκολα να πουλήσουν και να αγοράσουν παιδικά είδη με σκοπό να γίνεται ανακύκλωση των προϊόντων και λιγότερα αντικείμενα να φτάνουν τελικά στα σκουπίδια.

Για πολλά χρόνια, οι γονείς που δεν χρειάζονταν πλέον τα βρεφικά/παιδικά έπιπλα, ρούχα και άλλα προϊόντα, όταν τα παιδιά τους μεγάλωναν, έψαχναν τρόπους να αξιοποιήσουν όλο αυτό τον όγκο πραγμάτων. Μέσα από γνωστούς γνωστών, μέσα από τα social media και άλλα φόρουμ για γονείς, συνήθως τα νέα ζευγάρια αντάλλαζαν αντικείμενα ή πουλούσαν αυτά που δεν χρειάζονταν. Ήταν ένας τρόπος, που εξυπηρετούσε σε έναν βαθμό τις οικογένειες, αλλά σίγουρα μπορούσε να γίνεται πιο συντονισμένα και πιο εύκολα τόσο για τους ανθρώπους που ήθελαν να πουλήσουν κάτι, όσο και για εκείνους που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν παιδικά είδη σε καλές τιμές. 

Η υπερκατανάλωση, που προκύπτει μέσα από τη βιομηχανία των παιδικών και βρεφικών είναι γεγονός και πλέον είναι ευθύνη όλων μας να προσπαθήσουμε να ανακυκλώνουμε περισσότερο, ιδιαίτερα αντικείμενα που σε άλλες οικογένειες θα είναι πολύ χρήσιμα. Πλέον υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πλατφόρμες, όπου οι γονείς μπορούν εύκολα να πουλήσουν και να αγοράσουν παιδικά είδη με σκοπό να γίνεται ανακύκλωση των προϊόντων και λιγότερα αντικείμενα να φτάνουν τελικά στα σκουπίδια. Οι οικογένειες μπορούν να βρουν επώνυμα αντικείμενα, καρότσια, κούνιες, ρούχα, μπιμπερό και πολλά ακόμα αντικείμενα απαραίτητα για τη ζωή με το παιδί. 

 

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

 

1) 2 φορές κι έναν καιρό

2) Χρυσή Ευκαιρία Παιδικά Είδη

3) Momcylce

4) Vendora

5) Σελίδες στο Facebook

6) Facebook Marketplace

 

Καλές και οικονομικές αγορές με αγάπη προς το περιβάλλον μας!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας