Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-09-13 20:20:27 +0300 ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 20 ΔΩΡΕΑΝ check up σε Facebook & Instagram

ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 20 ΔΩΡΕΑΝ check up σε Facebook & Instagram

ΙΑΣΩ Παίδων: Διαγωνισμός με 20 ΔΩΡΕΑΝ check up σε Facebook & Instagram 470 900
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, διεκδικώντας τα check up του ΙΑΣΩ Παίδων, επισκεφτείτε τις σελίδες του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook και στο Instagram.

Η νέα σχολική χρονιά είναι μια γιορτή, μια ευκαιρία να μάθουμε και να εξελιχθούμε. Το ΙΑΣΩ Παίδων το γνωρίζει πολύ καλά και φροντίζει να είναι τα παιδιά πάντα ζωηρά, χαρούμενα, γεμάτα ζωή και ενέργεια! Για αυτό δημιούργησε παιδικά check-up, ειδικά μελετημένα για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα οποία ισχύουν σε προνομιακές τιμές για όλο το χρόνο.

Στο ΙΑΣΩ Παίδων, η υγεία του κάθε παιδιού είναι για εμάς το Α & το Ω! Για το λόγο αυτό δεν έμεινε μόνο στην δημιουργία των παιδικών check-up αλλά οργάνωσε και έναν διαγωνισμό. Πραγματοποιεί λοιπόν διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram και προσφέρει 20 δωρεάν παιδικά check up.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, διεκδικώντας τα check up του ΙΑΣΩ Παίδων, επισκεφτείτε τις σελίδες του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook (https://www.facebook.com/omilosiaso/)  ή στο Instagram (https://www.instagram.com/omilosiaso/)  και κάτω από το post του διαγωνισμού, κάντε tag δύο φίλους/φίλες σας, like στο post του διαγωνισμού και follow τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ.

 

 

Πότε θα γίνει η κλήρωση;

Τη Δευτέρα 03/10/22, 20 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση 20 check up από το ΙΑΣΩ Παίδων. Θα κληρωθούν 10 νικητές μέσω Facebook και 10 μέσω Instagram.

Τι περιλαμβάνει το δώρο; 

Το πακέτο προληπτικών εξετάσεων που θα κερδίσουν οι νικητές, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASOPaidon_Terms2022 

 

Ευχαριστούμε το ΙΑΣΩ που δεν σταματά να πρωτοπορεί στην φροντίδα της υγείας των παιδιών μας! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας