Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-11-17 15:25:21 +0200 Η “Φεγγαροκλωστή” ένα μουσικό διαδραστικό παραμύθι έρχεται στο θέατρο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας για 4 μόνο παραστάσεις! 

Η “Φεγγαροκλωστή” ένα μουσικό διαδραστικό παραμύθι έρχεται στο θέατρο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας για 4 μόνο παραστάσεις! 

Η “Φεγγαροκλωστή” ένα μουσικό διαδραστικό παραμύθι έρχεται στο θέατρο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας για 4 μόνο παραστάσεις!  470 900
Ακολουθώντας την άκρη μίας Φεγγαροκλωστής τα παιδιά φτιάχνουν τη δική τους μουσικοκινητική παράσταση.

Όσο ο καιρός γίνεται πιο κρύος και οι νύχτες μεγαλύτερες, το θέατρο και η μουσική είναι η καλύτερη παρέα για τους μικρούς μας ήρωες. 

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία Μικρή Πολίχνη για την παραγωγή ενός μουσικού, διαδραστικού παραμυθιού για τη νύχτα και τα όνειρα.

"Πάντα αναρωτιέμαι, τι να γίνεται στη νύχτα, είναι οι φόβοι αλήθεια ή είναι παραμύθια;"

Ακολουθώντας την άκρη μίας Φεγγαροκλωστής τα παιδιά φτιάχνουν τη δική τους μουσικοκινητική παράσταση. Τα παιδιά θα χρειαστεί να ακολουθήσουν την άκρη μιας Φεγγαροκλωστής τα παιδιά θα φτιάχνουν τη δική τους παράσταση. Μια παράσταση γεμάτη με κίνηση και μουσική! Με οδηγό την ιστορία που έγραψε η Βάσω Γιαρένη και την καθοδήγηση των εμψυχωτών, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε σκηνογράφους, μουσικούς, χορογράφους, ηθοποιούς. Εκφράζονται και διασκεδάζουν, ζωντανεύοντας ένα μουσικό παραμύθι. Μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας συνειδητοποιούν ότι το σκοτάδι δεν κρύβει μόνο φόβους ή όνειρα, αλλά και απρόσμενα ευχάριστες εκπλήξεις.

 

 

Επιμέλεια προγράμματος έχουν οι:

Παναγιώτης Τσιρίδης, Βάσω Γιαρένη, Δέσποινα Σαλκιτζόγλου

Η Βάσω Γιαρένη είναι υπεύθυνη και για τους στίχους, τις εικόνες και τις κούκλες της παράστασης. Την μουσική επιμέλεια της παράστασης υπογράφουν η Δέσποινα Σαλκιτζόγλου και η Μαίρη Νικολάου (Άσε τη μέρα να φύγει), ενώ στο πιάνο βρίσκεται η Δέσποινα Σαλκιτζόγλου και στο βιολί η Ειρήνη Νικολακοπούλου.

 

Συμμετέχουν:

Βάσω Γιαρένη, Ειρήνη Νικολακοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Δέσποινα Σαλκιτζόγλου, Σοφία Χατζόγλου

 

Πού και πότε:

Στο θέατρο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41, Αθήνα) και για 4 παραστάσεις:

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 11:00

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 11:00

Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 11:00

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

Ηλικίες: 4,5 - 8,5 ετών

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (παιδί) Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/feggaroklosti-odeio-filippos-nakas/?lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.nakas.edu.gr/el/ekdiloseis/paidikes-parastaseis/fengaroklosti-ena-mousiko-diadrastiko-paramythi-gia-ti-nychta-kai-ta-oneira/

ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ , Ιπποκράτους 41, Αθήνα  | Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3634000

 

Εμείς ανυπομονούμε ήδη για την έναρξη των παραστάσεων το Σάββατο 19 Νοεμβρίου! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας