Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-04-29 10:00:58 +0300 Αυτή τη φορά σε μια καθαρά συμβολική διαφήμιση, ο Οργανισμός που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, παρουσιάζει ένα φυλακισμένο ζώο σε ένα ζωολογικό κήπο. Μία διαφήμιση της Peta απευθύνεται στα παιδιά που είναι έτοιμα να ακούσουν

Μία διαφήμιση της Peta απευθύνεται στα παιδιά που είναι έτοιμα να ακούσουν

Μία διαφήμιση της Peta απευθύνεται στα παιδιά που είναι έτοιμα να ακούσουν 470 900
Αυτή τη φορά σε μια καθαρά συμβολική διαφήμιση, ο Οργανισμός που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, παρουσιάζει ένα φυλακισμένο ζώο σε ένα ζωολογικό κήπο.

Ο Μη-Κερδοσκοπικός οργανισμός Peta εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων. Κατά καιρούς έχει δημιουργήσει καμπάνιες εναντίον της χρήσης των πειραματόζωων σε εταιρείες καλλυντικών, εναντίον της φυλάκισης εξωτικών ζώων, εναντίων των κακών συνθηκών σε φάρμες, εναντίων της χρήσης ζώων για ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ. 

 

Αυτή τη φορά σε μια καθαρά συμβολική διαφήμιση, ο Οργανισμός, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, παρουσιάζει ένα φυλακισμένο ζώο σε ένα ζωολογικό κήπο. Ένας γορίλας ακούει μουσική σε ακουστικά, ενώ κάποια παιδιά που φαίνονται να βρίσκονται σε σχολική εκδρομή, προσπαθούν να του τραβήξουν την προσοχή, κάνοντας γκριμάτσες και φωνάζοντας. Ο γορίλας φαίνεται να είναι έτοιμος να θυμώνει από τις κοροιδίες των παιδιών. 

 

Όμως στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο γορίλας είχε ένα κρυφό μήνυμα για το παιδάκι που είναι πιο έτοιμο να το ακούσει. Δείτε την διαφήμιση παρακάτω:

 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας