Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-03 15:22:22 +0200 Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Το καινοτόμο μαξιλάρι θηλασμού lactimi σχεδιάστηκε με αγάπη για τη θηλάζουσα μαμά

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Το καινοτόμο μαξιλάρι θηλασμού lactimi σχεδιάστηκε με αγάπη για τη θηλάζουσα μαμά

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Το καινοτόμο μαξιλάρι θηλασμού lactimi σχεδιάστηκε με αγάπη για τη θηλάζουσα μαμά 470 900
Σκοπός της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των ειδικών υγείας σε θέματα που αφορούν τον μητρικό θηλασμό.

Η εβδομάδα θηλασμού γιορτάζεται παγκόσμια 1-7 Αυγούστου, μόνο στην Ελλάδα γιορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου. Η εβδομάδα αυτή έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Συμμαχία Δράσης και υποστηρίζεται από τη UNICEF, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ - WHO), τη Διεθνή Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και Υπουργεία Υγείας σε πολλές χώρες.

 

Σκοπός της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των ειδικών υγείας σε θέματα που αφορούν τον μητρικό θηλασμό. Την ίδια στιγμή, έχουν τεθεί συγκεκριμένοι στόχοι από τον ΠΟΥ, όπως η σίτιση του 50% των βρεφών αποκλειστικά με θηλασμό έως το 2025.

 

'Ενα μαξιλάρι θηλασμού διαφορετικό από τα άλλα!

Ανάμεσα στη πληθώρα πρϊόντων θηλασμού που συναντούμε καθημερινά στην αγορά, ξεχωρίζουμε το μαξιλάρι θηλασμού lactimi, μια μοναδική καινοτομία σχεδιασμένη από τη Μαρία Πατίτσα Ελληνίδα χημικός με διδακτορικό στη Μηχανολογία και χρόνια εμπειρίας στην Έρευνα και Ανάπτυξη, μια μητέρα που θέλησε να στηρίξει άλλες μαμάδες στην προσπάθειά τους να θηλάσουν.

 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο μαξιλάρι που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα σταθερό περιβάλλον ώστε η μητέρα και το μωρό να βιώσουν με άνεση και ασφάλεια τη μοναδική εμπειρία του θηλασμού. Με την υποστήριξη της πλάτης, η θηλάζουσα μητέρα έχει καλύτερη στάση σώματος όσο θηλάζει και αποφεύγονται οι πόνοι στον αυχένα της. Η επίπεδη επιφάνεια βελτιστοποιεί τη στάση του μωρού, έτσι ο θηλασμός γίνεται πιο εύκολος και αποδοτικός. Παράλληλα, το σταθερό δέσιμο συμβάλλει στην αποφυγή των πληγωμένων θηλών, αφού το μαξιλάρι δεν μετακινείται, όσο η μητέρα θηλάζει.

Δεν είναι τυχαίο που το μαξιλάρι θηλασμού lactimi φέρει την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών & Μαιευτών Αθηνών.

 

 

 

Είναι σημαντικό ότι χάρη στο μαξιλάρι θηλασμού lactimi, η θηλάζουσα μητέρα να μοιράζεται μία όμορφη εμπειρία με το μωρό της!

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού είναι: «Προστατεύουμε τον θηλασμό. Είναι ευθύνη όλων μας.» Εμείς για να το κάνουμε πράξη, επιλέγουμε το μαξιλάρι lactimi, βραβευμένο με το Gold Award στην κατηγορία των Καλύτερων Προϊόντων Θηλασμού των “Mother & Baby Awards 2021” και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια, που στόχο έχει την υποστήριξη της μητέρας στην εδραίωση του μητρικού θηλασμού. 

 

Shopping Info: Aποκτήστε το μαξιλάρι θηλασμού lactimi με ΕΚΠΤΩΣΗ -20% στις αγορές σας έως και τις 10/11 χρησιμοποιώντας τον κωδικό LACTIMIWEEK. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας εδώ

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας