Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-02-26 18:16:00 +0200 Για το κομμάτι της καθαριότητας των ρούχων ήρθε το απορρυπαντικό και μαλακτικό για βρεφικά ρούχα Eύρηκα Newborn και είναι ιδανικά για νεογέννητα! Eύρηκα Νewborn το πρώτο του απορρυπαντικό και μαλακτικό!

Eύρηκα Νewborn το πρώτο του απορρυπαντικό και μαλακτικό!

Eύρηκα Νewborn το πρώτο του απορρυπαντικό και μαλακτικό! 470 900
Τώρα μελετάτε κάθε σας κίνηση, κάθε σας επιλογή να είναι αγνή και ασφαλής.

Το μωράκι σας άλλαξε εντελώς τον τρόπο που σκέφτεστε την καθημερινότητά σας. Τώρα μελετάτε κάθε σας κίνηση, κάθε σας επιλογή να είναι αγνή και ασφαλής. Είστε προσεκτική από τα παιχνίδια να είναι οικολογικά, το καρότσι να είναι εργονομικό μέχρι και τα απορρυπαντικά. Τα απορρυπαντικά πρέπει να είναι υποαλλεργικά και πιο κοντά στη μητέρα φύση.

Για το κομμάτι της καθαριότητας των ρούχων ήρθε το απορρυπαντικό και μαλακτικό για βρεφικά ρούχα Eύρηκα Newborn και είναι ιδανικά για νεογέννητα!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn ήρθε για να γίνει το πρώτο απορρυπαντικό του μωρού σας! Είναι ιδανικό για νεογέννητα, γιατί περιέχει >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Φροντίζει τα ρουχαλάκια του, τα προστατεύει από τη φθορά και παράλληλα αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ δεν περιέχει χρωστικές, φωσφορικά, σιλικόνη και nitro-musks.


Γνωρίστε το νέο μαλακτικό Εύρηκα Newborn που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα ρουχαλάκια των νεογέννητων, αλλά και όλης της οικογένειας. H σύνθεσή του με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά το κάνει ιδανικό για νεογέννητα, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, τα προστατεύει από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Εμπιστευτείτε τα!

Μάθετε τα πάντα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη φροντίδα του μωρού σας στο blog

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας