Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-04-14 01:03:21 +0300 Με τίτλο “Μαθαίνουμε στο σπίτι” στο συγκεκριμένο κανάλι, οι μικροί μας ήρωες, μπορούν να απολαύσουν βίντεο στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά αλλά και σε άλλα βασικά μαθήματα, εντελώς δωρεάν. Βλέποντας την εκπαίδευση “αλλιώς”

Βλέποντας την εκπαίδευση “αλλιώς”

Βλέποντας την εκπαίδευση “αλλιώς” 470 900
Με τίτλο “Μαθαίνουμε στο σπίτι” στο συγκεκριμένο κανάλι, οι μικροί μας ήρωες, μπορούν να απολαύσουν βίντεο στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά αλλά και σε άλλα βασικά μαθήματα, εντελώς δωρεάν.

 

Μία παρατήρηση που γίνεται αρκετά συχνά, από τους γονείς, είναι πως τα παιδιά έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την μάθηση. Η έλλειψη της επαφής με την σχολική τάξη και η αβεβαιότητα στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας, φαίνεται να έχουν σημαντικές επιδράσεις τόσο στους ενήλικες, όσο και στα παιδιά. 

 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν διαδικτυακά τα μαθήματά τους, ώστε να παραμένουν όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλή, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν τα μαθήματά τους. Εκτός όμως από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται μέσω ειδικής πλατφόρμας, υπάρχει και ένας ακόμα τρόπος, να ενισχυθεί η διαδικασία της μάθησης. 

 

Το Ertflix δημιούργησε ένα ειδικό κανάλι, αποκλειστικά για μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου. Με τίτλο “Μαθαίνουμε στο σπίτι” στο συγκεκριμένο κανάλι, οι μικροί μας ήρωες, μπορούν να απολαύσουν βίντεο στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά αλλά και σε άλλα βασικά μαθήματα, εντελώς δωρεάν. 

 

Ο σκοπός της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς, στο καινούργιο και απαιτητικό αυτό ταξίδι της τηλεκπαίδευσης. 

 

Οι γονείς μπορούν να βρουν όλα τα μαθήματα ανάλογα την τάξη στην οποία φοιτά το παιδί τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.ertflix.gr/category/mathainoumestospiti/

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας