Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 10:47:53 +0300 Mαμά, μπαμπά ώρα να μετατρέψετε το παλιό γραφείο σε παιδικό δωμάτιο του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας! Τι δεν πρέπει να λείπει από το μικρό τους βασίλειο; Tα πρώτα του έπιπλα

Tα πρώτα του έπιπλα

Tα πρώτα του έπιπλα 470 900
Mαμά, μπαμπά ώρα να μετατρέψετε το παλιό γραφείο σε παιδικό δωμάτιο του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας!  Τι δεν πρέπει να λείπει από το μικρό τους βασίλειο;
Kούνια
Aπό όπου και αν το δούμε, ένα μωρό περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην αγκαλιά της μαμάς του και στην κούνια του. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην αγορά της. Μια κούνια πρέπει να παρέχει στο μωρό μας ταυτόχρονα ασφάλεια και άνεση. Προσέχουμε λοιπόν έτσι ώστε το πάχος του στρώματος να μην είναι ιδιαιτέρως μεγάλο. Καθώς επίσης και η απόσταση ανάμεσα στα κάγκελα θα πρέπει να είναι ίση περίπου με το μέγεθος από ένα κουτάκι αναψυκτικού.

Σεντόνια
Αγοράζουμε τουλάχιστον για την αρχή δύο με τρια σετ σεντονιών. Δεν παραλείπουμε δε το υποσέντονο. Είναι πολύ λειτουργικό ειδικά όταν αρχίσουν τα πρώτα ατυχήματα της νύχτας.

Ντουλάπα
Είναι απίστευτο και όμως αληθινό πως αυτά τα μικρούλικα ρουχαλάκια θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται από μήνα σε μηνά. Απαραίτητη λοιπόν είναι η ντουλάπα στο παιδικό τους δωμάτιο. Οι αποθηκευτικοί της χώροι θα μας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμοι για πολλά πράγματα και όχι μόνο για τα ρούχα τους. Αξιοποιήστε τη όσο είναι ακόμα μικρά.

Αλλαξιέρα
Η αλλαξιέρα είναι απαραίτητη στο παιδικό δωμάτιο, πόσο μάλλον όταν ένα μωρό τον πρώτο χρόνο της ζωής του αλλάζει 2400 πάνες. Αν και πολύ γονείς αλλάζουν το μωρό στο κρεβάτι πάνω σε μια πετσέτα, η αλλαξιέρα είναι το έπιπλο που θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει την αλλαγή της πάνας ακόμη πιο ευχάριστη. Υπάρχουν αλλαξιέρες στην αγορά που το κάτω μέρος τους είναι γεμάτο συρτάρια για ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Πολυθρόνα
Όσο μικρό και αν είναι το παιδικό δωμάτιο, πάντα υπάρχει θέση για την πολυθρόνα θηλασμού. Η κουνιστή καρέκλα ή αλλιώς πολυθρόνα είναι ιδανική για τον ύπνο του μωρού και το νανούρισμά του. Θα την λατρέψει ακόμα και ο μπαμπάς!

Θερμόμετρο δωματίου
Ένα ανέξοδο εργαλείο θα χαρίσει στο παιδικό δωμάτιο τη σωστή θερμοκρασία και τη θαλπωρή που χρειάζεται το παιδί σας. Το θερμόμετρο δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδικό δωμάτιο, πόσο μάλλον αν το μωρό μας έχει γεννηθεί πρόωρα.

Φως νυκτός
Κάποια μωρά λατρεύουν το σκοτάδι άλλα πάλι δεν μπορούν να κοιμηθούν αν δεν υπάρχει έστω και λίγο φως. Μπορείτε να αγοράσετε μια πολύ ωραία λάμπα με ρυθμιζόμενο διακόπτη ή ένα πορτατίφ. Μια καλή λύση είναι και το επιδαπέδιο φωτιστικό που έχει ένα απαλό και ζεστό φως.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας