Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-17 11:53:22 +0300 Η Peppa Pig και ο George καταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Διήμερο καλοκαιρινών προσφορών

Διήμερο καλοκαιρινών προσφορών

Διήμερο καλοκαιρινών προσφορών 470 900
Η Peppa Pig και ο George καταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το υποδέχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: ένα μοναδικό διήμερο μεγάλων καλοκαιρινών προσφορών! Το Σάββατο 18 και την Δευτέρα 20 Ιουνίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή αγαπημένων designer brands έως και 80% πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές σε συμμετέχοντα καταστήματα. 

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνέυματος, 20 Ιουνίου, η Peppa Pig και ο George καταφθάνουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen για να διασκεδάσουν με όλα τα παιδιά και να τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης! Οι μικροί επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πιο γλυκούς παιδικούς ήρωες, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να διασκεδάσουν με μοναδικές δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ζωγραφιές, επιμορφωτικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking. 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας