Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 10:47:30 +0300 Μάθατε πως είστε έγκυος και πως από ώρα σε ώρα στο σπίτι θα είστε τρεις αντί για δυο; Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλουμε σε τάξη το σπίτι. Η πρώτη του κρυψώνα

Η πρώτη του κρυψώνα

Η πρώτη του κρυψώνα 470 900
Μάθατε πως είστε έγκυος και πως από ώρα σε ώρα στο σπίτι θα είστε τρεις αντί για δυο; Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλουμε σε τάξη το σπίτι και να βεβαιωθούμε πως το δωμάτιο του μωρού είναι καθ' όλα έτοιμο!
Μόνοι ή με τον ειδικό;
Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε πρώτα είναι αν θα φτιάξετε μόνοι σας το παιδικό δωμάτιο ή θα ζητήσετε τη συμβουλή ενός διακοσμήτη-ειδικού. Η γνώμη ενός εμπειρογνώμονα θα σας βοηθήσει σχετικά με την επιλογή ασφαλών επίπλων ή θα σας βοηθήσει να βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης. Στην περίπτωση, όμως, που επιλέξετε να διακοσμήσετε μόνοι σας το δωμάτιο κρατήστε λιτές γραμμές και μην υπερβάλετε.

Και το χρώμα αυτού;
Αν και έρευνες έχουν δείξει πως το κίτρινο προκαλεί κλάμα και ένταση στα μωρά εν τούτοις οι περισσότεροι γονείς τείνουν να βάφουν τους τοίχους κίτρινους και φαίνεται πως αυτό το χρώμα είναι και το σουξέ του παιδικού δωματίου.  Σε κάθε περίπτωση ότι χρώμα και αν επιλέξετε θα πρέπει να είναι ουδέτερο και σε παλ απόχρωση. Οι παλ αποχρώσεις και τα ζεστά χρώματα μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα υπόλοιπα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα.

Ο ευκολότερος τρόπος να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο είναι να επιλέξετε ένα θέμα ή ένα χρώμα και να αρχίσετε να δημιουργείτε πάνω σε αυτό. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να αρχίσετε από τις κουρτίνες και τα σκεπάσματα που σας αρέσουν και μετά να προχωρήσετε στο χρώμα του δωματίου. Πάντα να θυμάστε πως το χρώμα ενός παιδικού δωματίου θα το συνοδεύει τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα του χρόνια, οπότε μην επιλέξετε κάτι πολύ παιδικό αλλά όχι και πολύ αυστηρό και μεγαλίστικο!

Η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική στις  μέρες μας που τα αυτοκόλλητα τοίχου μας δίνουν τη δυνατότητα για πολλές επιλογές. Έτσι λοιπόν επιλέγουμε ένα παστελ χρώμα για τον τοίχο και το γεμίζουμε αυτοκόλλητα!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας