Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-17 16:54:24 +0300 PLAYMOBIL play & give 2016 Δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, για καλό σκοπό

Δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, για καλό σκοπό

Δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες  με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, για καλό σκοπό 470 900
PLAYMOBIL play & give 2016 έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα!

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, για 5η συνεχή χρονιά, για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

#PlaymobilTurnsGreek

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν χαμόγελα!

Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give ‘συστήθηκαν’ στο κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 και έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Φέτος η PLAYMOBIL Hellas στο πλαίσιο του αγαπημένου κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give που συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, παρουσίασε 2 φιγούρες – σταθμό στην ιστορία της εταιρίας: Ο Δίας και η Αθηνά, με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποτελούν τις πρώτες ελληνικές φιγούρες που κατασκευάζει ο κολοσσός παιχνιδιών PLAYMOBIL, διεθνώς. 

Ο Δίας και η Αθηνά κυκλοφορούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όπως κάθε χρόνο, στόχος του Κοινωνικού Προγράμματος, είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταφέρει στα παιδιά μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Από τα παιδιά, για τα παιδιά. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Penthouse Suite, στον 7ο όροφο του εντυπωσιακού ξενοδοχείου NEW Hotel και με την αξεπέραστη θέα της Ακρόπολης, οι 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give 2016, υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Δία και την Αθηνά και να ανακαλύψουν την ιστορία της δημιουργίας τους και την πορεία τους από τον Όλυμπο μέχρι το εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα και πλέον σε όλα τα παιδικά δωμάτια. 

Παράλληλα, για 3η χρονιά, μαζί με τις φιγούρες, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give. Μέσα από την ιστορία που εμπνεύστηκε ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Αντώνης Παπαθεοδούλου και εικονογράφησε ο Γιώργος Πούρικας, «Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς» τα παιδιά μαθαίνουν για τη σημασία της προσφοράς σε όλους όσους έχουν την ανάγκη μας.

Το συλλεκτικό παραμύθι εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas, με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν στο PLAYMOBIL FunPark και στα σχολεία της χώρας.

Οι νέες φιγούρες του κοινωνικού προγράμματος – ο Δίας και η Αθηνά – διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και γίνονται για ακόμα μια χρονιά σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό: Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων θα διατεθεί και φέτος για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας