Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-16 17:44:18 +0200 Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τον μητρικό θηλασμό 470 900
Η Παρασκευή Γιαξή, μαία με πολυετή εμπειρία, μιλά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον μητρικό θηλασμό

 

Η μαία Παρασκευή Γιαξή, θα μιλήσει στο νέο ζευγάρι για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Τι χρειάζεται να γνωρίζει μία νέα μητέρα για τον μητρικό θηλασμό, πως θα αλλάξει η καθημερινότητα του ζευγαριού και ποιες είναι οι δυσκολίες που οι περισσότερες θηλάζουσες μητέρες συναντούν; 

 

Ο θηλασμός είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τις νέες οικογένειες. Φεύγοντας από το Masterclass με θέμα τον μητρικό θηλασμό, το νέο ζευγάρι θα έχει λύσει τις απορίες του σε θέματα σχετικά με την εδραίωση του θηλασμού, τις τράπεζες γάλακτος ενώ παράλληλα θα μάθει τους τρόπους για να γίνει όλη η διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. 

 

Η μαία Παρασκευή Γιαξή, θα βοηθήσει τη μητέρα και τον σύντροφό της να μάθουν λεπτομέρειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν και στο τέλος του Masterclass θα έχουν χρόνο με την μαία για να συζητήσουν. 

 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

 

Η Παρασκευή Γιαξή είναι μαία, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Τμήμα Μαιευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) φοιτώντας στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από όπου και αποφοίτησε το 2017. Εργάζεται ως μαία στο τμήμα Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Nεογνών (ΜΕΝΝ) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Αθήνας.

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει και να προετοιμάσει-με σωστά τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση και ενσυναίσθηση- σωματικά και ψυχικά κάθε ζευγάρι στο ταξίδι προς την γονεϊκότητα.


 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας