Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-07 07:24:36 +0300 Οι αλλεργίες στα μωρά εκδηλώνονται συχνά αλλά με την κατάλληλη ενημέρωση μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και χωρίς άγχος. Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση αλλεργιών στα μωρά

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση αλλεργιών στα μωρά

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για την αντιμετώπιση αλλεργιών στα μωρά 470 900
Οι αλλεργίες στα μωρά εκδηλώνονται συχνά αλλά με την κατάλληλη ενημέρωση μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και χωρίς άγχος.

 

Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την αντιμετώπιση των αλλεργιών στα μωρά

 

Στο Masterclass “Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλεργίες στα μωρά;” η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου παρουσιάζει στο νέο ζευγάρι μία σειρά από χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση των αλλεργιών στα βρέφη. 

 

Οι νέοι γονείς φεύγοντας από το Masterclass “Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλεργίες στα μωρά;” θα γνωρίζουν ποιες αλλεργίες είναι πιθανό να εμφανιστούν κατά τους πρώτους μήνες ζωής του βρέφους και πως με ηρεμία και γνώση να διαχειριστούν αυτή τη νέα δοκιμασία.  

 

Πως θα καταλάβω ότι το μωράκι μου εμφανίζει μία αλλεργία; Η παιδίατρος Μαριαλένα Κυριακάκου μέσα από την πολυετή της εμπειρία θα παρουσιάσει πώς μπορεί η οικογένεια να αντιμετωπίσει ή/και να θεραπεύσει την παιδική αλλεργία και θα εξηγήσει σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να διακοπεί ο μητρικός θηλασμός.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass

 

Η Μαριαλένα Κυριακάκου είναι παιδίατρος και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 απέκτησε την άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος και το 2010 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Dr Μαριαλένα Κυριακάκου MD, PhD έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συναντήσεων ενώ συμμετείχε με εισηγήσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια. Έχει επίσης δημοσιεύσει πέντε άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις στην Ελληνική Οργάνωση “Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»” και στην φιλοζωική οργάνωση “Οι Εφτάψυχες – Nine Lives”.

 

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους γονείς να καταλάβουν τις ανάγκες του μωρού τους και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γνώση, χωρίς αγωνία.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας