Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-17 11:53:53 +0200 Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Η Ρούλα Ρέβη συγκινεί με την ανάρτησή της στο Instagram

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Η Ρούλα Ρέβη συγκινεί με την ανάρτησή της στο Instagram

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Η Ρούλα Ρέβη συγκινεί με την ανάρτησή της στο Instagram 470 900
Η Ρούλα Ρέβη συγκινεί με την ανάρτησή της στο Instagram και μοιράζεται την δική της εμπειρία.

 

Σήμερα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προκλήσεις και τις συνέπειες των πρόωρων γεννήσεων παγκοσμίως. 

 

Σε όλο τον κόσμο, 1 στα 10 παιδιά γεννιούνται πρόωρα και από αυτά περίπου το 1 εκατομμύριο χάνει τη ζωή του, κάθε χρόνο, από αιτίες που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προληφθούν. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η παγκόσμια ημέρα, ώστε ο κόσμος να συνεχίζει να μιλά και να ενημερώνεται για τα θέματα προωρότητας.

 

Έτσι και η Ρούλα Ρέβη, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την δική της εμπειρία, θέλοντας να συμβάλει στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση σε σχετικά θέματα. 

 

 

“Μια μαμα μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρα . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν ?? την φροντίζουν και την νοιάζονται . ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωροτητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φυγει και θα ξεχαστεί ! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου ! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε ! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπω σας σκέφτομαι , πάντα θα σας σκέφτομαι , και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά ! ???????”

 

‘Ενα συγκινητικό και ανθρώπινο μήνυμα για όλες τις οικογένειες, που παλεύουν αυτή τη στιγμή να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τους μικρούς τους ήρωες! 

 

source: RoulaRevi/Instagramwww.mitrikosthilasmos.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας