Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-09 13:46:12 +0300 Ένα δωρεάν διαδικτυακό Masterclass για να στηρίξετε το πρωτάκι σας

Ένα δωρεάν διαδικτυακό Masterclass για να στηρίξετε το πρωτάκι σας

Ένα δωρεάν διαδικτυακό Masterclass για να στηρίξετε το πρωτάκι σας 470 900
Η ομάδα του Myparenthood.gr ετοίμασε για εσάς μία δωρεάν συνάντηση με την Παιδοψυχολόγο, Αλεξάνδρα Καππάτου για να συζητήσετε όλες σας τις αγωνίες.

 

Αγωνία, χαρά, ανυπομονησία, άγχος είναι μόνο κάποια από τα στάδια που περνά το ζευγάρι όταν ετοιμάζει το πρωτάκι του για την μεγάλη μέρα στο σχολείο. Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι ένα σημαντικό βήμα όχι μόνο για το παιδί αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια. Η ομάδα του Myparenthood.gr ετοίμασε για εσάς μία δωρεάν συνάντηση με την Παιδοψυχολόγο, Αλεξάνδρα Καππάτου για να συζητήσετε όλες σας τις αγωνίες αλλά και για να ξέρετε τι να περιμένετε από τις πρώτες μέρες στην τάξη. 

 

Η Παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου θα μιλήσει για τις αντιδράσεις του παιδιού τον πρώτο μήνα στο σχολείο, την αλληλεπίδρασή του με τους συμμαθητές του, τη σχέση του με τον δάσκαλο και πως οι γονείς θα μπορέσουν να διασφαλίσουν, μία καλή επικοινωνία με τον δάσκαλο και το προσωπικό του σχολείου. 

 

Στο τέλος της συνάντησης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με την Παιδοψυχολόγο, Αλεξάνδρα Καππάτου. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην πλατφόρμα του Facebook. 

 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμό για να παρακολουθήσετε την ομιλία ΕΔΩ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας