Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-09 13:31:25 +0200 Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον τοκετό

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τον τοκετό 470 900
Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης στο νέο του masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον τοκετό.

Το νέο ζευγάρι, ιδιαίτερα η έγκυος γυναίκα, έχει πολύ μεγάλη αγωνία σχετικά με τον τοκετό. Ο φόβος γύρω από τη στιγμή της γέννας είναι απόλυτα φυσιολογικός. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται αρκετά μόνοι, όμως στην πραγματικότητα, πολύ συχνά οι νέοι γονείς έχουν ιδιαίτερη ανησυχία για τον τοκετό. 

 

Στο Masterclass του γυναικολόγου Κωνσταντίνου Περιστέρη, το ζευγάρι θα προετοιμαστεί και θα ενημερωθεί για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

 

Φεύγοντας από το Masterclass, οι γονείς θα γνωρίζουν τι είναι οι κράμπες μετά τον τοκετό, τι είναι η επιλόχεια αιμορραγία φυσιολογική, πως να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον τοκετό και ποιος είναι ο μύθος της ακινησίας. Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Περιστέρης θα αναφερθεί στα πιο γνωστά θέματα που απασχολούν τους γονείς, ενώ παράλληλα θα μιλήσει και για όσο δεν τους 

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή του Masterclass

 

Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης είναι χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος. Αποφοίτησε από το  Κολλέγιο Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King’s College Hospital του Λονδίνου και συνέχισε την ειδικότητά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και έχει υποστηρίξει τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα σε αποστολές. 

 

Στόχος του; Να καλωσορίζει στον κόσμο τις νέες ζωές και να υποστηρίζει τους νέους γονείς σε αυτό το όμορφο ταξίδι.  

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας