Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-08 10:42:07 +0200 Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης H διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου

H διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου

H διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου 470 900
Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

 

Στο Masterclass "Διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης", με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου περιγράφει αναλυτικά το σημαντικό ρόλο της διατροφής για την μέλλουσα μητέρα. Ορίζει την αναμενόμενη αύξηση βάρους, ενώ παράλληλα καταρρίπτει κάποιους μύθους που είναι διαδεδομένοι στο στους περισσότερους ανθρώπους. Τέλος προτείνει συγκεκριμένες τροφές και θρεπτικά συστατικά που θα χρειαστεί να εντάξει η γυναίκα στη διατροφή της κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης.

 

Φεύγοντας από το Masterclass διατροφής, οι νέοι γονείς θα γνωρίζουν γιατί είναι τόσο σημαντική η διατροφή για τη μητέρα και το έμβρυο αλλά και πως επηρεάζεται το μωρό από τη διατροφή που θα ακολουθήσει η έγκυος. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Γεωργία Ζιώγου γεννήθηκε στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 2007, ενώ το 2013 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλίας. Υπήρξε βοηθός καθηγητή σε 4 εργαστηριακά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. αποκτώντας εμπειρία σε εργαστηριακές αναλύσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας σε κλινικά περιστατικά.

 

Στόχος της; Nα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας