Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-09-29 15:39:38 +0300 Η επόμενη δράση της Κλινικής ΡΕΑ και του "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" Δράση του ΡΕΑ για εθελοντές δότες Μυελού των Οστών

Δράση του ΡΕΑ για εθελοντές δότες Μυελού των Οστών

Δράση του ΡΕΑ για εθελοντές δότες Μυελού των Οστών 470 900
Η επόμενη δράση της Κλινικής ΡΕΑ και του "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ". Στηρίζουμε τις δράσεις τους!

Η Κλινική ΡΕΑ, θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες  του Συλλόγου «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την εξεύρεση εθελοντών δοτών μυελού των οστών και να ενεργοποιήσει την κοινωνία σε μία νέα εθελοντική δράση, δημιούργησε το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών ΡΕΑ.

Στόχος του Κέντρου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, σε παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από σοβαρά αιματολογικά, νεοπλασματικά και γενετικά νοσήματα. 

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 17:30- 21:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις "'Αλιος Ν.Α.Σ betsson Alma Club" οδός Μεγάλου το Γένους Σχολή 12, 'Αλιμος. 

Θα ήταν χαρά μας να αυξήσουμε τον αριθμό των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, και το σπουδαίο έργο του "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη ελπίδα στους ασθενείς που πάσχουν από αιμοποιητικές ασθένειες και χρειάζονται μόσχευμα να βρουν συμβατό δότη.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας