Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-19 10:40:57 +0200 Η μέλλουσα μητέρα ανακάλυψε πως το έκζεμα στην κοιλιά της ήταν λόγω αλλεργίας στην ... εγκυμοσύνη της. Αλλεργική στην εγκυμοσύνη της!

Αλλεργική στην εγκυμοσύνη της!

Αλλεργική στην εγκυμοσύνη της! 470 900
Η μέλλουσα μητέρα ανακάλυψε πως το   έκζεμα στην κοιλιά της ήταν λόγω αλλεργίας στην ... εγκυμοσύνη της.

H Fiona Kerrigan, ετών 25, διανύει τις καλύτερες περιόδους της ζωής αφού περιμένει να αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι. Όταν όμως μπήκε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, κάτι άλλαξε! Οι ραγάδες που είχε στην κοιλιά της εξελίχθηκαν σε έκζεμα και εν συνεχεία εξαπλώθηκαν σε όλο της το σώμα.

Η Fiona Kerrigan, έπασχε από μια σπάνια αντίδραση όπου προκαλείται από την μεταβολή των ορμονών. Επί της ουσίας ο ίδιος σου ο οργανισμός, αντιμετωπίζει την εγκυμοσύνη σου σαν κάτι ξένο! Πρόκειται για Πολυμορφική Έκρηξη της Εγκυμοσύνης.

 
"Ήμουν αλλεργική στην ίδια μου την εγκυμοσύνη μου. Το δέρμα μου είχε τεντώσει τόσο πολύ, που τα κύτταρα του μωρού άρχισαν να ανακατεύονται με τα δικά μου δημιουργώντας, αλλεργική αντίδραση", δήλωσε η νεαρή μητέρα. 


Η Fiona Kerrigan, κρατά πλέον στην αγκαλιά της τον μόλις ενός έτου γιό της Leon και όλο αυτή την περιπέτεια την έχει αφήσει στο παρελθόν. 


 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας