Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-08 16:44:36 +0200 Ένα διαδικτυακό Masterclass για τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά

Ένα διαδικτυακό Masterclass για τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά 470 900
Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά.

 

Στο Masterclass η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη αναλύει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς, για τις βασικές αρχές και τεχνικές που είναι απαραίτητες για να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση.

 

Φεύγοντας από το Masterclass για τις πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά, οι νέοι γονείς θα γνωρίζουν ποια είναι τα πιο συχνά ατυχήματα στα παιδιά, απλούς κανόνες ασφάλειας και προφύλαξης. Τι είναι η εισρόφηση ξένου σώματος και η πνιγμονή; Ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες για τις χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές και τι πρέπει να περιλαμβάνει το βαλιτσάκι - φαρμακείο καθώς και ποια είναι τα είδη πρώτης ανάγκης;

 

Η παιδίατρος Κατερίνα Κατσιμπάρδη θα απαντήσει και σε θέματα σχετικά με την υγεία του βρέφους και του παιδιού αλλά θα μιλήσει και για τις πιο συχνές αγωνίες που έχουν οι γονείς σε σχέση με τις αλλεργικές αντιδράσεις, τους πυρετικούς σπασμούς και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Κατερίνα Κατσιμπάρδη είναι Παιδίατρος – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2001 με βαθμό άριστα. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του EKΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με βαθμό άριστα. Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Α΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠA. Έχει λάβει 2 βραβεία για επιστημονικές της εργασίες και υποστηρίζει εθελοντικά τους οργανισμούς ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

 

Στόχος της; Να υποστηρίξει τους νέους γονείς στο πρώτο τους βήμα, στο σπίτι με το μωράκι τους. 


 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας