Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-22 09:48:39 +0200 Η διατροφή του παιδιού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου

Η διατροφή του παιδιού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου

Η διατροφή του παιδιού: Ένα διαδικτυακό Μasterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου 470 900
Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή του παιδιού

Στο Masterclass με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια τις θρεπτικές ανάγκες του παιδιού και περιγράφει πως οι γονείς θα αντιμετωπίσουν τις συνηθέστερες δυσκολίες των παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας. Ταυτόχρονα, απαντά σε ερωτήσεις όπως τι πρέπει να τρώει το παιδί μας από 0 έως 12 μηνών, τι πρέπει να τρώει το παιδί μας από 12 μηνών έως 5 ετών, τι θρεπτικές ανάγκες έχει και ποιες είναι οι κατάλληλες ποσότητες.

 

Φεύγοντας από το Masterclass διατροφής, το νέο ζευγάρι θα έχει λύσει απορίες σχετικές με την ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού του παιδιού, τις διατροφικές δυσκολίες που μπορεί να εμφανίσει και τον τρόπο εισαγωγής στερεών τροφών. Παράλληλα, η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου θα καταρρίψει τους πιο δημοφιλείς μύθους και θα απαντήσεις στις ερωτήσεις των νέων γονιών. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Γεωργία Ζιώγου γεννήθηκε στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 2007, ενώ το 2013 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλίας. Υπήρξε βοηθός καθηγητή σε 4 εργαστηριακά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. αποκτώντας εμπειρία σε εργαστηριακές αναλύσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας σε κλινικά περιστατικά.

 

Στόχος της; Nα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας