Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-06-02 16:54:22 +0300 Η μαία Σοφία Τσιρώνη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον διαδραστικό τοκετό Ένα διαδικτυακό Μasterclass για ένα διαδραστικό τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για ένα διαδραστικό τοκετό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για ένα διαδραστικό τοκετό 470 900
Η μαία Σοφία Τσιρώνη στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τον διαδραστικό τοκετό

 

Στο Masterclass "Πως να έχουμε ένα διαδραστικό τοκετό" η μαία Σοφία Τσιρώνη περιγράφει στους γονείς πως θα μπορέσουν να έχουν έναν όμορφο τοκετό ώστε και το βρέφος να γεννηθεί με ασφάλεια και ηρεμία και ο σύντροφος να γνωρίζει πως μπορεί να βοηθήσει. 

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass για τον διαδραστικό τοκετό, το νέο ζευγάρι θα γνωρίζει πως να προετοιμαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τον τοκετό και τι να κάνει την ώρα του τοκετού για να βοηθήσει το παιδί να γεννηθεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

 

Η μαία Σοφία Τσιρώνη θα απαντήσει και σε θέματα σχετικά με το βρέφος, πως να ξεκινήσουν οι γονείς την επικοινωνία μαζί του και πόσο σημαντικός είναι ο διαδραστικός τοκετός για την οικογένεια.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Σοφία Τσιρώνη είναι μαία και απόφοιτος της Μαιευτικής Σχολής Αθηνών. Το 2003 διορίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων Καρδίτσας, όπου και ασχολήθηκε με την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Είναι εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ και γνωρίζει  την τεχνική της  υπνοθεραπείας. Για περισσότερα από 25 χρόνια βοηθά νέους γονείς να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. 

 

Στόχος της; Να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους, να συνειδητοποιήσουν τη δημιουργική τους δύναμη και να δημιουργήσουν μια νέα χρυσή ανθρωπότητα γεμάτη φωτισμένους ανθρώπους.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας