Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-23 17:12:20 +0200 Ένα διαδικτυακό Masterclass για την εφηβεία και την περίοδο

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την εφηβεία και την περίοδο

Ένα διαδικτυακό Masterclass για την εφηβεία και την περίοδο 470 900
Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για την εφηβεία και την περίοδο.

 

Στο Masterclass η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου θα μιλήσει για την περίοδο της εφηβείας και τις αλλαγές που πρόκειται να συναντήσει η έφηβη στο ταξίδι της προς ενηλικίωση.

 

Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου θα περιγράψει τι συμβαίνει την περίοδο της εφηβείας, πότε ξεκινά ο κύκλος και ποια είναι τα συχνά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα νέο κορίτσι την περίοδο αυτή. Παράλληλα θα αναφερθεί σε θέματα, όπως η σωστή υγιεινή, η σεξουαλικότητα, ο ρόλος του διαδικτύου και στις αλλαγές που μπορεί να παρατηρηθούν τόσο στο σώμα, όσο και στις διατροφικές συνήθειες κατά τη διάρκεια της ήβης. 

  

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Μαριλία Νικολαΐδου είναι Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή». Είναι κάτοχος του International Interuniversity Diploma of Operative Endoscopy in Gynecology του Κέντρου Ενδοσκοπικής Χειρουργικής CICE (Centre International de Chirurgie Endoscopique) στην περιοχή Clermont-Ferrand της Γαλλίας. Έχει ταυτόχρονα ολοκληρώσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).


 

Στόχος της; Να γνωρίζουν οι γονείς, πως να βοηθήσουν την έφηβη στο ταξίδι προς την ενηλικίωση. 


 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr


 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας