Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-24 18:30:21 +0300 Η επαγγελματίας υγείας Ιωάννα Φεβράνογλου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το προγεννητικό μασάζ Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το μασάζ εγκύου

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το μασάζ εγκύου

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για το μασάζ εγκύου 470 900
Η επαγγελματίας υγείας Ιωάννα Φεβράνογλου (Μελένια) στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για το προγεννητικό μασάζ

 

Στο Masterclass η επαγγελματίας υγείας Ιωάννα Φεβράνογλου (Μελένια) αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τον ιδανικό τρόπο για να ανακουφιστεί και να χαλαρώσει μια μέλλουσα μαμά, τις ανάγκες του σώματός της αλλά και τις συνεχόμενες αλλαγές που βιώνει. Μασάζ και χαλάρωση, δύο συστατικά απαραίτητα τόσο για την έγκυο όσο και για τον σύντροφό της. 

 

Ολοκληρώνοντας το Masterclass του προγεννητικού μασάζ, το νέο ζευγάρι θα γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό το μασαζ στην εγκυμοσύνη, τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και ποιες περιοχές πρέπει να προσέξουν. Παράλληλα θα μάθουν νέες τεχνικές και tips που θα τους φανούν χρήσιμα.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Ιωάννα Φεβράνογλου (Μελένια) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Παιδαγωγικά, Επικοινωνία και Μαιευτική. Παράλληλα ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική Αθηνών.

 

Στόχος της; Να ανακαλύψουν οι νέοι γονείς όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για την εγκυμοσύνη, για την μητρότητα και για την πατρότητα. 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας