Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-05 14:36:50 +0300 Οι άνθρωποι του Myparenthood.gr, κατάλαβαν την ανάγκη για μία συντονισμένη και διαδικτυακή υποστήριξη και αποφάσισαν να γίνουν το δεξί χέρι των νέων γονιών. Myparenthood.gr: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα υποστήριξης νεών γονιών

Myparenthood.gr: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα υποστήριξης νεών γονιών

Myparenthood.gr: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα υποστήριξης νεών γονιών 470 900
Οι άνθρωποι του Myparenthood.gr, κατάλαβαν την ανάγκη για μία συντονισμένη και διαδικτυακή υποστήριξη και αποφάσισαν να γίνουν το δεξί χέρι των νέων γονιών.

 

Μία νέα πλατφόρμα φιλοδοξεί να λύσει τα χέρια των νέων γονιών. Τον τελευταίο χρόνο με αφορμή την πανδημία και τη δυσκολία των μετακινήσεων, φάνηκε αναγκαία η στροφή προς τον ψηφιακό κόσμο. Όλο και περισσότερες συναντήσεις γίνονται πλέον  διαδικτυακά, ενώ πλέον πολλοί άνθρωποι δουλεύουν αποκλειστικά με τηλεργασία. 

 

Τους περασμένους μήνες όλο και περισσότερα νέα ζευγάρια χρειάστηκαν την βοήθεια ειδικών από μαθήματα για ανώδυνο τοκετό, μέχρι συναντήσεις με γυναικολόγους και μαίες και ψυχολογική υποστήριξη πριν την εγκυμοσύνη. Συχνά βέβαια υπήρχαν δυσκολίες στο να ολοκληρωθούν αυτές οι συναντήσεις και το νέο ζευγάρι δεν μπορούσε να λάβει όλη την βοήθεια που θα ήθελε. 

 

Οι άνθρωποι του Myparenthood.gr, κατάλαβαν την ανάγκη για μία συντονισμένη και διαδικτυακή υποστήριξη και αποφάσισαν να γίνουν το δεξί χέρι των νέων γονιών. 

 

Στο Myparenthood.gr, το ζευγάρι που πρόκειται  να αποκτήσει ένα μωρό μπορεί να βρει πληροφορίες από ειδικούς και να παρακολουθήσει masterclass για θέματα που το ενδιαφέρει. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στον τομέα της μαιευτικής, της γυναικολογίας, της παιδιατρικής, της διατροφολογίας, της ψυχολογίας, και της μεθόδου άσκησης πιλάτες αποτελεί τον βασικό κορμό ενός ψηφιακού σχολείου για γονείς. 

 

Για τους ανθρώπους του Myparenthood.gr αρκούν μόνο οι ομαδικές συναντήσεις με κορυφαίους ειδικούς του χώρου, αλλά ταυτόχρονα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες των νέων γονιών,όπως την επικοινωνία με ειδικούς 24 ώρες το 24ωρο, καθώς και δυνατότητα για ατομικές συναντήσεις. 

 

Εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα, οι νέοι γονείς έχουν έναν δυνατό σύμμαχο στην τσέπη τους. Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, να συζητήσουν με ειδικούς και να θέσουν τις ερωτήσεις τους. 

 

Βασικός στόχος του Myparenthood.gr είναι ένας κόσμος καλύτερος, όπου οι γονείς θα αισθάνονται πιο έτοιμοι για τον νέο τους ρόλου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα επόμενα masterclasses μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Myparenthood.gr.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας