Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-29 15:05:39 +0200 Όπως ανέφερε η μητέρα, η κόρη της έκανε παρέα με το λάθος γκρουπ κοριτσιών και ακολουθώντας τα και ενοχλώντας ένα άλλο κορίτσι στο σχολείο. 'Επισασε την κόρη της να κάνει bullying σε άλλο παιδί και αντέδρασε έτσι!

'Επισασε την κόρη της να κάνει bullying σε άλλο παιδί και αντέδρασε έτσι!

'Επισασε την κόρη της να κάνει bullying σε άλλο παιδί και αντέδρασε έτσι! 470 900
Όπως ανέφερε η μητέρα, η κόρη της έκανε παρέα με το λάθος γκρουπ κοριτσιών και ακολουθώντας τα και ενοχλώντας ένα άλλο κορίτσι στο σχολείο.

Μια μητέρα ανάγκασε την κόρη της να κάνει ζητήσει συγγνώμη με τον πιο μοναδικό τρόπο, αφού την τσάκωσε να είναι κάνει bullying σε ένα κορίτσι στο σχολείο. 

 

 

@afrolatina93 I always tell my kids that you never know what a person is going through at home and what they have to deal with everyday. You are to always be kind to everyone because how you treat someone can impact their mental health in either 2 ways! Not only that but everything you have can be taken away just as fast as you received it! Humble yourself! ❤️#fyp #fy #humble #nobullies #bullyfreezone #alllove #forgiveness #trending #teachthemyoung #lessonlearned #lesson ♬ Angel Numbers / Ten Toes - Chris Brown

Όπως ανέφερε η μητέρα, η κόρη της έκανε παρέα με το λάθος γκρουπ κοριτσιών και ακολουθώντας τα και ενοχλώντας ένα άλλο κορίτσι στο σχολείο. 

 

Από τη στιγμή που η μητέρα κοινοποίησε την τεχνική της για να σταματήσει η κόρη της τον σχολικό εκφοβισμό, πολλοί γονείς έδειξαν ενδιαφέρον για την ιστορία της και για την ιδέα που είχε να ζητήσει η κόρη της συγγνώμη, φτιάχνοντας ένα καλάθι με δώρα και μια κάρτα που έλεγα “Συγγνώμη”.

 

Η Dominique από την Ατλάντα συγκέντρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια views στα δύο tiktok βίντεο, στα οποία εξηγούσε τι είχε συμβεί με την κόρη της αλλά και τον τρόπο που αντέδρασε η ίδια στο συμβάν. 

 

Η μητέρα δύο παιδιων κέρδισε πολλά σχόλια, στα οποία οι χρήστες έλεγαν πως η αντίδρασή της, τους ζέστανε την καρδιά και πως χάρηκαν που αυτό το αρνητικό συμβάν το μετέτρεψε σε ευκαιρία για μάθηση/εκπαίδευση για το παιδί της

 

Στο πρώτο βίντεο που δημοσιοποίησε αναγράφεται “POV(άποψη): Το παιδί σου αποφασίζει να ακολουθήσει μια παρέα και να εκφοβίσουν ένα άλλο παιδί σήμερα, ενώ γνωρίζει πως μισείτε αυτους που εκφοβίζουν τα άλλα παιδιά. Έτσι εμείς ζητάμε συγγνώμη στο σπίτι μας”.

 

 

Βιντεοσκόπησε την κόρη της να πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο και να φτιάχνει η ίδια το κουτί με το δώρο-συγγνώμη, το οποίο θα πήγαινε στο σχολείο, για να το δώσει στο παιδί το οποίο εκφόβισε. 


 

Το νεαρό κορίτσι έγραψε στην κάρτα:

“Λυπάμαι που ήμουν κακιά μαζί σου και που μίλησα άσχημα για τα μαλλιά σου. Είσαι μια πολύ καλή φίλη για μένα. Συγγνώμη για αυτό που έκανα. Από την Zariah”


 

Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει: “Πάντα λέω στα παιδιά μου, πως δεν γνωρίζουν τι μπορεί να περνάει ένα παιδί και τι πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε μέρα. Χρειάζεται να είσαι καλός με τους ανθρώπους, γιατί ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι επηρεάζει την ψυχική τους υγεία”.


 

Κάποιοι γονείς σχολιάσαν πως δεν χρειάζεται να πιέζει το παιδί να ζητήσει συγγνώμη, γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνει τι έκανε λάθος το ίδιο και γιατί δεν θα είναι ειλικρινής συμπεριφορά αλλά ψεύτικη. Η μητέρα ανέφερε πως το παιδί της είναι πολύ καλό και κατάλαβε το λάθος του. Το λάθος του ήταν πως ακολουθούσε πιστά αυτή την παρέα και έτσι ακολούθησε την “κακή τους συμπεριφορά”, ενοχλόντας ένα άλλο κορίτσι στο σχολείο.

 

 

 

Ελπίζουμε το περιστατικό να μην επαναληφθεί και το κορίτσι αυτό να έχει το θάρρος της γνώμης του, την επόμενη φορά που οι φίλες του θα σκεφτούν να πειράξουν κάποιο άλλο παιδί στο σχολείο.


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας