Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-29 14:56:28 +0200 Πήγε η κόρη μου στην γιαγιά της και γύρισε κουρεμένη γουλί! Φίλοι μου μου λένε πως δεν πρέπει να την ξαναπάω. Το άφησα στη γιαγιά με μαλλί και το βρήκα ξυρισμένο γουλί!

Το άφησα στη γιαγιά με μαλλί και το βρήκα ξυρισμένο γουλί!

Το άφησα στη γιαγιά με μαλλί και το βρήκα ξυρισμένο γουλί! 470 900
Πήγε η κόρη μου στην γιαγιά της και γύρισε κουρεμένη γουλί! Φίλοι μου μου λένε πως δεν πρέπει να την ξαναπάω.

 

Μία μαμά μοιράζεται στο λογαριασμό της στο Tiktok, πως άφησε το μωρό της στη γιαγιά του με μαλλιά και το πήρε κουρεμένο. 

 

Οι ακόλουθοί της επιμένουν πως θα πρέπει να απαγορεύσει στη γιαγιά να βλέπει την εγγονή της, έπειτα από αυτό το συμβάν. 

 

Η Βρετανίδα Tawana, που οι γονείς της κατάγονται από τη χώρα Ζιμπάμπουε, περιγράφει πως έβαλε τα κλάματα και δεν πίστευε στα μάτια της όταν είναι την κόρη της κουρεμένη γουλί.

 

@tawanatr Just grate ? Just uploaded, the story time too on my next post #relatable #fyp #fp*> #youngmom #dayinmylife #relatable #tawanatr #stayathomemom #blackgirltiktok #blackmumsoftiktok #blackmumsoftiktok #zimbabweantiktok ♬ Oh No - Kreepa

 

Όπως περιγράφει η ίδια, θα άφηνε την κόρη της στη γιαγιά - την μητέρα της - για το Σαββατοκύριακο γιατί χρειαζόταν να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση. Τη μέρα της εκδήλωσης δέχεται ένα βίντεο σε ομαδική συνομιλία της οικογένειάς της, όπου υπάρχει ένα βίντεο με ένα μωράκι που μοιάζει πολύ στην κόρη της River. Εκείνη τη στιγμή το βίντεο δεν φόρτωνε κι έτσι το άφησε στην άκρη. Την επόμενη μέρα δέχεται κι άλλο υλικό όπου δείχνει να κουρεύουν την κόρη της. 

 

Το χειρότερο σε όλα αυτά ήταν πως η γιαγιά εμπιστεύτηκε το κούρεμα της κόρης της στον μικρό αδελφό της μαμάς. Η Tawana δεν μπορούσε να το πιστέψει. Φεύγει από τη υποχρέωση που είχε και πηγαίνει να βρει την κόρη της. 

 

Όταν έφτασε μετά από κάποιες ώρες οδήγηση στο σπίτι της γιαγιάς, βρήκε την κόρη της χαρούμενη και χαμογελαστή. Ήξερα πως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι σαν την  μαμά της είχαν μία πεποίθηση πως τα μαλλιά των μωρών είναι βρώμικα και θέλουν συχνό κούρεμα για να δυναμώσουν, αλλά δεν περίμενε να κάνει κάτι τέτοιο η μαμά της. 

 

Μόλις ανέβασε την ιστορία της, υπήρξαν πολλοί ακόλουθοι που είπαν πως αυτό τους έχει συμβεί - ή κάτι παρόμοιο - πως θα έπρεπε να έχει επιπτώσεις η γιαγιά για αυτό. 

 

Η ίδια είπε: “Με ρωτάτε αν έδειρα την μητέρα μου; Όχι δεν την έδειρα. Είναι μαλλιά και θα μακρύνουν. Μου αρκεί που η κόρη μου είναι χαρούμενη”. Όπως είπε αντάλλαξε κάποια έντονα μηνύματα με τη μητέρα της σχετικά με το συμβάν, αλλά οι ακόλουθοί της ακόμα δεν είχαν πειστεί ότι αυτή ήταν η καλύτερη διαχείριση από την ίδια. 

 

Πολλοί είπαν να κόψει κάθε επαφή με την μητέρα της και να μην ξαναπάει το παιδί της στο σπίτι της γιαγιάς. 

 

Στην Ελλάδα έχουμε ακούσει αντίστοιχα περίεργα περιστατικά με γιαγιάδες που όταν το παιδί έχει ψείρες το λούζουν με πετρέλαιο ή το κουρεύουν γουλί. 

 

Η αλήθεια είναι πως θέλει προσοχή και λεπτούς χειρισμούς γιατί οι παππούδες συχνά από καλή πρόθεση, παρεμβαίνουν. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στην επικοινωνία με τους γονείς και τους παππούδες βοηθά για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. 

 

Ελπίζουμε η Tawana να είναι πιο ήρεμη τώρα και να μακραίνουν τα μαλλιά της μικρούλας River! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας