Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-16 10:22:44 +0300 Eλληνίδα μητέρα που μένει στη Νορβηγία, γίνεται viral μιλώντας δημόσια για την ποιότητα ζωής που της παρέχει μία ξένη χώρα σε εκείνη και τα παιδιά της. "Είμαι μαμά στη Νορβηγία. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσω ποτέ φροντιστήριο για τα παιδιά μου"

"Είμαι μαμά στη Νορβηγία. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσω ποτέ φροντιστήριο για τα παιδιά μου"

"Είμαι μαμά στη Νορβηγία. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσω ποτέ φροντιστήριο για τα παιδιά μου" 470 900
Eλληνίδα μητέρα που μένει στη Νορβηγία, γίνεται viral μιλώντας δημόσια για την ποιότητα ζωής που της παρέχει μία ξένη χώρα σε εκείνη και τα παιδιά της.

Η Αλεξάνδρα Καρρά είναι Ελληνίδα μητέρα που κατοικεί στη Νορβηγία από επιλογή. Η ίδια εργάζεται σαν βοηθός σε παιδικό σταθμό, ενώ ο άντρας της εργάζεται στο αεροδρόμιο. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Τok, θέλησε να μοιραστεί με τους υπόλοιπους 'Ελληνες - μιας και το βίντεό της είναι στα Ελληνικά- πως είναι η ζωή της στην Νορβηγία ως μητέρα.

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δημιούργησε, μίλησε για τα επιδόματα που λαμβάνει, για την υψηλή ποιότητα ζωής που απολαμβάνει, τις παροχές μητρότητας, τον σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης ακόμα και την ασφάλεια στους δρόμους.  

Δείτε ολόκληρο το βίντεο και θα καταλάβετε! 

@alexandrakarra1 Είμαι μαμά στη Νορβηγία🇧🇻 #νορβηγια🇳🇴 #μαμαδες #ηζωηστηννορβηγια #τικτοκ_ελλαδα #fypage #greektiktok #φυπλιζ #fypシ #fypシ゚viral #ελλαδα🇬🇷 #μεταναστευσηστηννορβηγία #μαμαστηνορβηγια ♬ Background - FlyFlyMusic


 

Επειτα από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι 'Ελληνες χρήστες του Tik Tok για τη ζωή της συγκεκριμένης μαμάς στην Σκανδιναβική χώρα, η Αλεξάνδρα Καρρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο με θέα”, όπου μίλησε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια για τη ζωή μιας οικογένειας ακόμα και για το κρύο στο οποίο μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

Στο σχόλια των βίντεο θα βρείτε σκέψεις και άλλων οικογενειών, για να φύγουν από την Ελλάδα και να μετακομίσουν σε μια χώρα της Κεντρικής ή Βόρειας Ευρώπης. Όπως επίσης υπάρχουν και σχόλια Ελλήνων, που ενώ είχαν μετακομίσει στο εξωτερικό, επέστρεψαν πίσω στην Ελλάδα, καθώς και το “έξω” τους φαινόταν δύσκολο. 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η περίπτωση της κας Καρά είναι μία σημαντική τροφή για σκέψη, στο πόσο -τελικά- κρίσιμη είναι η στήριξη της πολιτείας σε νέους ανθρώπους γονείς ή όχι, όπως και ότι η ευτυχία των πολιτών είναι και ζήτημα της Πολιτείας. 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας