Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-01 16:09:24 +0300 Οι μανούλες στην κοινότητα Outdoor Moms δεν ήθελαν η μητρότητα να τους στερήσει την αγάπη τους για τη φύση. Outdoor moms Greece: Mία κοινότητα μαμάδων που παίρνουν τα βουνά (μαζί με το μωρό τους)

Outdoor moms Greece: Mία κοινότητα μαμάδων που παίρνουν τα βουνά (μαζί με το μωρό τους)

Outdoor moms Greece: Mία κοινότητα μαμάδων που παίρνουν τα βουνά (μαζί με το μωρό τους) 470 900
Οι μανούλες στην κοινότητα Outdoor Moms δεν ήθελαν η μητρότητα να τους στερήσει την αγάπη τους για τη φύση. Κι έτσι έκαναν κάτι για αυτό

Είναι αλήθεια ότι η μητρότητα μας αλλάζει. Αλλάζει τη ζωή μας και τις προτεραιότητές μας. Ακόμα, μας βάζει στο γκρουπ των "μαμάδων" μία νέα πραγματικό ξεκινά, με νέα πρόσωπα και φιλίες. Μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο ή "κλεινόμαστε" μέσα σε αυτόν. Δεν θα έπρεπε όμως! 

 

Δυστυχώς οι μητέρες δυσκολεύονται να διατηρήσουν κομμάτια του εαυτού τους, μετά τον τοκετό. Αφήνουν πίσω πράγματα που μπορεί να μην είναι πρωταρχικής σημασίας πια, εξακολουθούν όμως να αποτελούν μέρος της προσωπικότητάς τους. Εδώ έρχεται μία μαμαδό-κοινότητα να μας θυμίσει ότι υπάρχει η φράση "ισχύς εν τη ενώσει". Ταιριάζει μάλιστα απόλυτα στο ενεργό instagram team μαμάδων aka @outdoormoms που θέλησαν να διατηρήσουν στη ζωή τους την αγάπη τους για την πεζοπορία, την φύση και την άσκηση φτιάχνοντας μία ομάσα. Oργανώνουν πεζοπορίες, καροτσάδες στη φύση, χορό, τα λένε και επικοινωνούν. Πολλές φορές, οι πιο τολμηρές ανεβαίνουν βουνά με τα μωράκια του σε μάρσιπους και ειδικά πεζοπορικά backpack γιατί όπως λένε είναι "?Μια κοινότητα μαμάδων που η φύση εκπαιδεύει τα παιδιά μας".

Ανάμεσά τους θα βρείτε την Χριστίνα Φλαμπούρη την πρώτη Ελληνίδα που πέτυχε το "7 Summints". 


 

Εάν θέλετε να τις ακολουθήσετε, τότε κάντε τους follow σε όλες τους τις πεζοπορίες. Πραγματικά ένα από τα πιο κοινωνικά, ζωντανά μαμαδό-project που ανακαλύψαμε! Μπράβο! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας