Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-09 14:49:15 +0200 4+1 tips για να ξαναβρούμε τη φόρμα μας μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έτοιμες; Πάμε! Πώς να γίνετε fit μετά τον τοκετό

Πώς να γίνετε fit μετά τον τοκετό

Πώς να γίνετε fit μετά τον τοκετό 470 900
4+1 tips για να ξαναβρούμε τη φόρμα μας μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έτοιμες; Πάμε!
1. Και ένα, και δύο!
Σας έχω καλά νέα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε  αμέσως μετά τον τοκετό εφόσον δεν υπάρχουν  προβλήματα και δεν υπάρχει ενόχληση στους μύες  της πυέλου και τη χαμηλή μοίρα της κοιλιάς. Μιά ηπια μορφή αερόβιας άσκησης είναι μια καλή αρχή.

2. Σύμμαχος ο θηλασμός
Ο θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία που δεν πρέπει να μας κρατά μακρυά από οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να έχουμε. Για να γίνει δε πιο εύκολη η ώρα της γυμναστικής θηλάστε μια ώρα πριν.

3. Γυμναστήριο τσεκ
Eντάξει ο χρόνος της μαμάς είναι περιορισμένος και μάλιστα όταν μιλάμε για μια νέα μαμά. Εν τούτοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από μαμά είμαστε και γυναίκα και πως η φροντίδα του ευατού μας δεν πρέπει να μπαίνει στην άκρη. Ανοίξτε την αντζέντα σας και προγραμματίστε την εβδομάδα ή ακόμα και το μήνα σας. Σημειώστε μια δυο φορές την εβδομάδα το γυμναστήριο σας, κάντε το πράξη και σιγά σιγά θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας.

4. Δώστε στον οργανισμό σας καύσιμα.
Για να δώσετε στον οργανισμό σας την ενέργεια που χρειάζεται πρέπει να τρώτε ένα σνακ τουλάχιστον 2 ώρες πριν την γυμναστική. Η μπανάνα αποτελεί ένα από τα καλύτερα σνακ πριν τη γυμναστική. Ένα κεσεδάκι γιαούρτι είναι ελαφρύ και περιέχει πρωτείνες και υδατάνθρακες που δίνουν ενέργεια. Η μαύρη σοκολάτα θα ανεβάσει τη διάθεσης και οι απλοί υδατάνθρακες και η καφεΐνη θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

4+1. Γυμναστική ακόμα και στο σπίτι.
Όσο και αν φαίνεται περίεργο οι απλές καθημερινές δουλειές του σπιτιού βοηθούν στο να χάσουμε θερμίδες.  Oπότε τυχερός ο σύντροφος που θα του του πάρετε αρμοδιότητες για χάρη της γραμμής σας! Σκούπισμα - Με απλή σκούπα: 112 Θερμίδες / Με ηλεκτρική σκούπα: 119 θερμίδες. Ξεσκόνσμα - 85 θερμίδες.Πλυντήριο - 73 Θερμίδες. Χρησιμοποιείστε τα μπουκάλια από μαλακτικό για βαράκια ενώ στο σούπερ μάρκετ προτιμήστε καλάθι αντί για καρότσι.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας