Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:36:57 +0300 Το FB app που λειτουργεί με ...μητρικό ένστικτο! Reasons to be a mom

Reasons to be a mom

Reasons to be a mom 470 900
Το FB app που λειτουργεί με ...μητρικό ένστικτο!
To “Reasons to be a mom” είναι αφιερωμένο στις μαμάδες και σε ό,τι πολυτιμότερο έχουν στον κόσμο, τα παιδιά τους!
Η Amita δίνει το λόγο στις μαμάδες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα μέσω του «Reasons to be a mom», να αναρωτηθούν τι σημαίνει για εκείνες και τη ζωή τους το να είναι μητέρες και πώς αλλάζει η ματιά τους μέσα από αυτό το ρόλο.

Στόχος της Αmita και του facebook app “Reasons to be a mom” είναι να προβάλει τα αληθινά συναισθήματα, τους φόβους και τις αγωνίες των μαμάδων για την ανατροφή των παιδιών τους. Η ζωή έχει άλλη γεύση όταν είσαι μητέρα και σε γεμίζει με διαφορετικά και πολυσύνθετα συναισθήματα: χαρά, δύναμη, πληρότητα, έμπνευση για ζωή και ανησυχία για το μέλλον των παιδιών σου.

To facebook app "Reasons to be a mom" της Αmita παροτρύνει τις μαμάδες να αναφέρουν τους λόγους που αξίζουν να είναι μητέρες, να αποτυπώσουν τα συναισθήματά τους, τις σκέψεις, αλλά και τις ανησυχίες τους. Οι μαμάδες που θα συμμετάσχουν στο facebook app, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν like και να μοιραστούν σε facebook και twitter τις σκέψεις τους με άλλες μητέρες και αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώνοντας τους λόγους που τις κάνουν περήφανες ως μαμάδες!

Παράλληλα, κάθε μαμά που συμμετέχει στο facebook app,  παίρνει μέρος και σε καθημερινές κληρώσεις με πλούσια δώρα για εκείνη και το παιδί της:
•    ένα κιβώτιο Amita Πορτοκάλι για να το μοιραστεί με τους αγαπημένους της, 
•  συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση -που θα πραγματοποιηθεί με την λήξη του διαγωνισμού, όπου θα μπορεί να κερδίσει μία ολοήμερη περιποίηση σε ένα spa, 
•    δωροεπιταγές των 150€ για τα καταστήματα Vardas 
•    και, τέλος, ένα παιχνίδι μαγειρικής για παιδιά στο "2 Μαζί"

Μπείτε τώρα και εσείς στο FB App "Reasons to be a mom"  και μοιραστείτε το μεγαλείο της μητρότητας!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας