Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-31 14:27:46 +0300 H VIP εκδήλωση της CYBEX για το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο!

H VIP εκδήλωση της CYBEX για το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο!

H VIP εκδήλωση της CYBEX για το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο!  470 900
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως τα καθίσματα Solution (2005), το Pallas (2009) και το Sirona ( 2012) δε θα μπορούσαν να λείπουν από την έκθεση, καθώς διαμόρφωσαν την κουλτούρα της CYBEX.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, η παρουσίαση του Anoris T i-Size, του πρώτου καθίσματος αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο που προστατεύει όλο το σώμα του παιδιού. 

 

Στο χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν καλεσμένοι, δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά μέρα, οι οποίοι όχι μόνο ενημερώθηκαν για όλες τις καινοτομίες της CYBEX από την ίδρυσή της (2005) ως και σήμερα, αλλά παράλληλα γνώρισαν από κοντά την προηγμένη τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά του καθίσματος Anoris T. 

 

Στην έκθεση υπήρχαν τα πρώτα CYBEX καθίσματα αλλά και εκείνα που ο κόσμος αγάπησε περισσότερο ανά τα χρόνια. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως τα καθίσματα Solution (2005), το Pallas (2009) και το Sirona ( 2012) δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την έκθεση, καθώς διαμόρφωσαν την κουλτούρα του παιδικού καθίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 

 

Το νέο κάθισμα Anoris T, συνεχίζει την καινοτόμα πορεία της CYBEX, καθώς αποτελεί το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο. Το κάθισμα αυτοκινήτου Αnoris Τ, αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03 και είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76-115 εκατοστά (ηλικίες 15 μηνών έως περίπου 6 ετών και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά). Στο Anoris Τ, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και ανοίγει σε σχήμα C μπροστά στο παιδί, ώστε να προστατεύσει τόσο το ευαίσθητο κεφάλι όσο και τον αυχένα του σε περίπτωση σύγκρουσης. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του το κάθισμα αυτό παρέχει 50%* περισσότερη προστασία σε μετωπική σύγκρουση σε σχέση με τα συμβατικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός, ενώ έχει καλύτερη συνολική απόδοση αναφορικά με την ενεργητική και παθητική ασφάλεια σε σύγκριση με τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κάθισμα Anoris T. ΕΔΩ.

 

Συγχαρητήρια στην εταιρεία CYBEX που συνεχίζει να μας εκπλήσει θετικά και να βρίσκει κάθε φορά νέους τρόπους για να υποστηρίζει την ασφάλεια των παιδιών μας! 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας