Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-14 16:04:07 +0200 Τροχοί με εμβληματικό σχεδιασμό Η CYBEX παρουσιάζει τη νέα γενιά στα καρότσια της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS

Η CYBEX παρουσιάζει τη νέα γενιά στα καρότσια της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS

Η CYBEX παρουσιάζει τη νέα γενιά στα καρότσια της σειράς Platinum, PRIAM και MIOS 470 900
Τροχοί με εμβληματικό σχεδιασμό

Τα καρότσια PRIAM και MIOS δεν φιλοδοξούν απλώς να αποκτήσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κάθε γονιού, αλλά το πετυχαίνουν κιόλας. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα νέα χαρακτηριστικά των εμβληματικών προϊόντων της σειράς Platinum.

Τα καρότσια της σειράς Platinum, έχουν ήδη φέρει την επανάσταση στην αγορά, συνδυάζοντας την μέγιστη λειτουργικότητα με έναν διαχρονικό πολυτελή σχεδιασμό. Το νέο χαρακτηριστικό στη ζώνη του καθίσματος, δίνει τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής σε κάθε παιδί μόνο με ένα τράβηγμα, κάνοντας έτσι τη ζωή των γονιών ακόμα πιο εύκολη. Το PRIAM και το MIOS είναι ο τέλειος σύμμαχος για γονείς που έχουν υψηλές προσδοκίες – καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη στο μέγιστο βαθμό.

 

 

ΜΙΟS

 

PRIAM

 

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Το καρότσι PRIAM και το MIOS ταιριάζουν άψογα στη ζωή του κάθε γονέα. Διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και μπορούν να προσαρμοστούν στις εξατομικευμένες ανάγκες του.

 

 

• Μια νέα καινοτομία στη ζώνη που ρυθμίζεται με ένα απλό τράβηγμα.

Η CYBEX παρουσιάζει τώρα μια νέα καινοτομία: Η νέα ζώνη των καροτσιών που ρυθμίζεται μόνο με ένα τράβηγμα, πάει την ασφάλεια του παιδιού στο επόμενο επίπεδο, επιτρέποντας στους γονείς να την εφαρμόζουν και να τη δένουν με ένα απλό τράβηγμα του ιμάντα. Έχοντας ήδη προσαρμόσει τη λειτουργία αυτή και στα καθίσματα αυτοκινήτου, ο γονιός ασφαλίζει το παιδί σε μερικά δευτερόλεπτα και μόνο με το ένα χέρι. Άψογη προσαρμογή, σε κάθε βόλτα!

 

 

 

Η Σειρά Platinum από τη CYBEX: Kαρότσια που κάθε γονιός θα πρέπει να έχει!

Τα καρότσια PRIAM και MIOS της σειράς Platinum, είναι διαθέσιμα στο οnline κατάστημα της CYBEX καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://cybex-online.com/el-gr

 

Λίγα Λόγια για τη CYBEX

Η CYBEX ιδρύθηκε το 2005 στην Γερμανία και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης. Η ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει: παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια και παιδικά έπιπλα. Στόχος της είναι όλα της τα προϊόντα να προσφέρουν ασφάλεια και λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων. Στον πυρήνα της CYBEX είναι «Η αρχή της καινοτομίας», που συνδυάζει τον λειτουργικό συνδυασμό με το σύγχρονο design, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα. Φέτος, η CYBEX καινοτομεί για μια ακόμα φορά αποδεικνύοντας την ικανότητά της να δημιουργεί επαναστατικά και «έξυπνα» προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διευκολύνουν και να κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των γονέων.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας