Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-24 10:34:42 +0200 'Εχει τις πρώτες θέσεις στα τεστ ασφαλείας CYBEX: Το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού

CYBEX: Το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού

CYBEX: Το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού 470 900
'Εχει τις πρώτες θέσεις στα τεστ ασφαλείας

Η εταιρεία Cybex για περισσότερα από δέκα χρόνια έχει συνδεθεί με το παιδικό κάθισμά και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι με την ασφάλεια και την καινοτομία στις μετακινήσεις των παιδιών. Η αρχή έγινε το 2012, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το πολυβραβευμένο σήμερα, κάθισμα Sirona.

 

Το κάθισμα Sirona κατάφερε να κερδίσει τις σύγχρονες οικογένειες, παρέχοντας άριστη τεχνολογία μηχανικής περιστροφής για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση και κερδίζοντας πρώτες θέσεις στα τεστ ασφαλείας. Αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο στην αγορά των παιδικών καθισμάτων.

 

 

Τα χρόνια πέρασαν, όμως η πρωτοπόρα γερμανική εταιρεία δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Έχοντας σαν εργαλεία την ευρηματική σκέψη και την εξέλιξη, εννέα χρόνια μετά, η Cybex λανσάρει το Anoris T i-Size, το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο, που καλύπτει όλο το σώμα του μωρού.

 

 

Ένα οποιοδήποτε κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός, οι ζώνες ασφαλίζουν το παιδί ώστε σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης να μην ωθείται προς τα εμπρός. Στο νέο κάθισμα Anoris T i-Size, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος προστατεύει τόσο το κεφάλι του παιδιού όσο και τον αυχένα του. Ο αερόσακος ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C μπροστά στο παιδί. Ο αερόσακος που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, παρέχει περίπου 50%* περισσότερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός.

Μία παγκόσμια καινοτομία που θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα που είχαμε μέχρι σήμερα για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο για τη χρήση του

 

΄Οπως αναφέρει και ο Martin Pos, o ιδρυτής της CYBEX: “Για δεκαετίες, οι αερόσακοι αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για τα οχήματα, προστατεύοντας τους ενήλικες από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Από τότε που ιδρύθηκε η CYBEX το 2005, είχαμε ένα όραμα για ένα κάθισμα αυτοκινήτου που θα έκανε αυτή την τεχνολογία προσβάσιμη και στα παιδιά. Χάρη στη σκληρή δουλειά της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης τα τελευταία 16 χρόνια, αλλα και στις νέες τεχνολογίες, με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε σήμερα το Anoris T i-Size.”

Το Anoris T i-Size θα μεγαλώσει μαζί με το παιδί και θα το συντροφεύει σε όλες του τις μετακινήσεις, από μικρές καθημερινές διαδρομές, μέχρι πολύωρες εξορμήσεις. Μπορεί να υποστηρίξει το παιδί μέχρι την ηλικία των έξι ετών  (115 εκατοστά ύψος και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά).

Θα μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στα καταστήματα από τα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Αποτελεί λοιπόν μία τέλεια ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας και το παιδί σας, αφού θα το κρατήσει ασφαλές στις μετακινήσεις σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://cybex-online.com/el-gr/car-seats/anoris-t-isize

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας