Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-07-03 11:34:28 +0300 Νέο σύστημα μεταφοράς APTICA από την Inglesina για παιδικό καρότσι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο μωρό και ευχρηστία τους γονείς. Στην παρουσίαση του νέου συστήματος μεταφοράς APTICA της Inglesina

Στην παρουσίαση του νέου συστήματος μεταφοράς APTICA της Inglesina

Στην παρουσίαση του νέου συστήματος μεταφοράς APTICA της Inglesina 470 900
Νέο σύστημα μεταφοράς APTICA από την Inglesina για παιδικό καρότσι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο μωρό και ευχρηστία τους γονείς.

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη, η εταιρεία Inglesina παρουσίασε την Πέμπτη 21/06 το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro, APTICA.



Την παρουσίαση του νέου συστήματος APTICA πραγματοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύστημα με τη μοναδική αντίληψη της αφής και την προσοχή στο σχεδιασμό και τη λεπτομέρεια, να δουν τη νεα χρωματική παλέτα της Inglesina και να εξερευνήσουν τις λειτουργίες και τις τεχνικές λεπτομέρειες του.

Το νέο σύστημα APTICA της Inglesina έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άνεση στο μωρό και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά εύχρηστο για τους σύγχρονους, νέους γονείς που είναι πάντα σε κίνηση, δεν παραμελούν το στυλ τους και είναι προσεκτικοί με όσα χρειάζεται το μωρό τους.







Μετά την παρουσίαση, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα καλοκαιρινό brunch break στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου, όπου η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη μίλησε για τη σημασία των 5 αισθήσεων στην καθημερινή μας ζωή και παρουσίασε απλές ασκήσεις με το καρότσι για το συνδυασμό της μητρότητας με την ευεξία και τη γυμναστική.





Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άνθρωποι που έχουν εμπιστευθεί την Inglesina, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Νίκος Αναδιώτης, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Μάριος Αθανασίου. Το παρόν έδωσαν επίσης γνωστοί bloggers, εκπρόσωποι του εγχώριου τύπου και πελάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.







Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας