Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-11 10:53:10 +0300 Ανακοινώθηκε ο πίνακας για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 470 900
Ανακοινώθηκε ο πίνακας για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Για να δείτε την λίστα κάντε κλικ εδώ 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΕΤΑΑ η πρόσκληση και η αίτηση για το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ όπου και θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανοίξει Τρίτη 12/07 μετά το μεσημέρι.

Για την τοποθέτηση παιδιών στις δομές: Για την εγγραφή του παιδιού στη δομή, ο ωφελούμενος συνάπτει με τη δομή τυποποιημένο συμφωνητικό όπου προσδιορίζονται οι υποχρεώσεις του σταθμού και υπογράφει εξουσιοδότηση προς την ΕΕΤΑΑ να δράσει ως πληρεξούσιος του ως προς τα ζητήματα πληρωμής.

Οι δομές αποστέλλουν στην ΕΕΤΑΑ τα σχετικά στοιχεία, η ΕΕΤΑΑ τα ελέγχει και εκδίδει απόφαση τοποθέτησης του παιδιού στη δομή. Τα κριτήρια επιλογής αφορούν:

  • στο οικογενειακό εισόδημα
  • στην κατάσταση απασχόλησης και την εργασιακή σχέση
  • στην οικογενειακή κατάσταση 

Η διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. διεξάγεται από Επιτροπές και πραγματοποιείται βάσει του συστήματος μοριοδότησης μέχρις εξαντλήσεως του προϋπολογισμού της πράξης όπως αυτό προσδιορίζεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στον καθορισμό των απαραίτητων δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους, στον ορισμό μηχανισμού ελέγχου των δικαιολογητικών αυτών και στη βαθμολόγηση και κατάταξη των ενδιαφερόμενων βάσει του συστήματος μοριοδότησης. Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. ελέγχει την πληρότητα των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων όπως αυτά θα εξειδικευθούν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δείτε εδώ τα Κριτήρια επιλογής και σύστημα μοριοδότησης

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας