Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-12 12:00:11 +0300 Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ Άνοιξαν οι αιτήσεις

Άνοιξαν οι αιτήσεις

Άνοιξαν οι αιτήσεις 470 900
Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eetaa.gr & paidikoi.eetaa.gr ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Μυλλέρου 73 – 77 Αθήνα, Τ.Κ. 10436. Οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 17 Αυγούστου, ενώ οι τελικοί μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων στις 24 Αυγούστου. 

Δείτε εδώ την πρόσκληση

                      Οι αιτήσεις θα ανοίξουν στις 18.00 σήμερα το απόγευμα

Αίτηση συμμετοχής - Παροχή σχετικών εντύπων και πληροφοριών Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στη παρούσα δράση πρέπει:

1. Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης

2. Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier). Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων, θα είναι διαθέσιμη ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), από τις 12.7.2016. Η αίτηση απαρτίζεται από : α) ένα υποχρεωτικό σκέλος, όπου οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν τα απαιτούμενα για την μοριοδότησή τους στοιχεία, και β) ένα προαιρετικό σκέλος, όπου δύνανται να δηλώσουν προτίμηση για συγκεκριμένες/η Δομές/η.

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη ωφελούμενες/νοι της δράσης της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» είναι

• μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή /και

• μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία

• άτομα (γυναίκες και άνδρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση, η επιμέλεια παιδιών.

Οι ωφελούμενες/νοι της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις: α) Έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. β) Να είναι εργαζόμενοι/νες (μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες) ή να είναι άνεργοι/ες που διαθέτουν δελτίο ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. γ) Επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στις κάτωθι κατηγορίες Δομών:

• Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, για βρέφη από 2 ή από 8 ή από 18 μηνών έως 2,5 ετών (30 μηνών), συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2016), και προ-νήπια από 2,5 ετών, συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1 -30/9/2016), μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).

• Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, για βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών (30 μηνών), συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2016), για προ-νήπια από 2,5 ετών, συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1 -30/9/2016), μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο) και προ-νήπια με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

• Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), για παιδιά από την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα. • Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρίες (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α.), για παιδιά με αναπηρία ή/και εφήβους ή/και άτομα με νοητική αναπηρία ή/και κινητική αναπηρία. Τα ανωτέρω όρια ηλικίας θα εναρμονίζονται με το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας