Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-02-08 12:30:49 +0200 Κατεβάστε τώρα το βραβευμένο διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά. Το κοτσάνι του Πετροκέρασου

Το κοτσάνι του Πετροκέρασου

Το κοτσάνι του Πετροκέρασου 470 900
Κατεβάστε τώρα το βραβευμένο διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά.

Μια απολαυστική ιστορία για τη στοργή και τη δημιουργικότητα από τον κοσμαγάπητο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά, που μας μεταφέρει σε έναν πολύχρωμο γαλαξία από νερομπογιές με μπλε, ασημί και μοβ αποχρώσεις, ζούγκλες από ηλιοτρόπια και ροζ ιπποπόταμους, έναν γαλαξία, που ό,τι και να φανταστείς μπορεί να γίνει πραγματικότητα.


To ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily» -«Το κοτσάνι του πετροκέρασου» που είναι μια διεθνής παραγωγή της Ever After Tales, κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwar.

Υπόθεση

Στον Πλανήτη των Χρωμάτων, έχει δύο μόνο κατοίκους, τον Αλέξη Πτωτιστή, τον χαρούμενο ζωγράφο, και την κόρη του, τη Ζωή. Ο Αλέξης έχει ζωγραφίσει ολόκληρο τον πλανήτη μόνο και μόνο για χάρη της μικρής του κόρης.

Κάποιος όμως φθονεί τον μαγευτικό πλανήτη τους. Κάποιος είναι αποφασισμένος να τον καταστρέψει. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον φθονερό και ύπουλο Μουτζούρωνα, έναν μάγο που επειδή ξέρει να ζωγραφίζει μόνο νεκρές φύσεις, έχει αποφασίσει να σκοτώσει όλες τις φύσεις του κόσμου για να τις ζωγραφίσει.

Αποκτήστε τώρα το παραμύθι εδώ και ταξιδέψτε και εσείς στον Πλανήτη των Χρωμάτων! 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας