Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-08 13:22:41 +0300 Αυτή η μαμά μας αφήνει άφωνους με τις δημιουργίες της στην κουζίνα! "Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;"

"Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;"

"Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;" 470 900
Αυτή η μαμά μας αφήνει άφωνους με τις δημιουργίες της στην κουζίνα!

Η μαγειρική είναι τέχνη, είναι έμπνευση, είναι δημιουργία και τα πιάτα της Laleh Mohmedi μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης! 

Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν, όταν ο 2χρονος τότε γιος της άρχισε σιγά σιγά να δοκιμάζει νέες γεύσεις και φαγητά. "Θυμάμαι ήταν ένα πρωινό του Μαΐου και έφτιαχνα pancakes για τον Jacob. Τότε μου ήρθε η ιδέα και μέσα σε λίγα λεπτά τα στρογγυλά pancakes πήραν σχήμα λιονταριού! "

 

Από τότε η Laleh δημιουργεί τα πιο απίθανα πιάτα, εμπνευσμένα από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και με αυτόν τον τρόπο παρακινεί τον 3χρονο πια γιο της να δοκιμάζει τα πάντα! Η ευφάνταστη μαμά ανέκαθεν πρόσεχε τη διατροφή της, προτιμώντας τα βιολογικά προϊόντα και τα υγιεινά πιάτα και αποφάσισε να μυήσει τον μικρό Jacob στη υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή όσο το δυνατόν νωρίτερα!

 

 

 

Οι δημιουργίες της όχι μόνο πέτυχαν το σκοπό τους, αλλά έγιναν δημοφιλείς σε χιλιάδες λάτρεις της μαγειρικής σε όλον τον κόσμο. Η Laleh Mohmedi ανεβάζει τα πιάτα της στο Instagram, όπου οι followers της ξεπερνούν τους 47.000!

 

 

 

 

 

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργική μαμά, δεν είναι μόνο τα παραμύθια και τα κινούμενα σχέδια αλλά και οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Ο θάνατος του Mohamed Ali και του David Bowie ήταν η αφορμή για να τους απεικονίσει χρησιμοποιώντας φρούτα και λαχανικά!

 

A true champion, there will never be another. RIP MUHAMMAD ALI #muhammadali #ripmuhammadali #tribute #foodart #boxer #champion #legend #thegreatest #rip #mashedpotatoes #earlgreytea #food #art

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JACOB'S FOOD DIARIES (@jacobs_food_diaries) στις

 

 

"I don't know where I'm going from here, but I promise it won't be boring" - David Bowie Rest In Peace David Bowie- The world lost a beautiful soul today. #davidbowie #ziggystardust #music #legend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JACOB'S FOOD DIARIES (@jacobs_food_diaries) στις

 

 

 

 

 

Twinning #mylove #love #myworld #jacob #motherandson #twins #twinning #seedclothing #dinosaurs #jacobsfooddiaries

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JACOB'S FOOD DIARIES (@jacobs_food_diaries) στις

 

Ένα πολύ πρωτότυπο και δημιουργικό χόμπι, που δίνει σωστές διατροφικές αξίες στο παιδί μας.

Εσείς έχετε επιχειρήσει να φτιάξετε τα δικά σας πιάτα-έργα τέχνης; Δείτε στο παρακάτω βίντεο μία εύκολη και γρήγορα ιδέα και επιχειρήστε την!

Πηγή: babble.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας