Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-10-26 15:51:35 +0300 Μία ομάδα, που αποτελούνταν από τις φανέλες ομάδων διαφορετικών ομάδων, έπαιξαν, αγκαλιάστηκαν, ζητοκραύγασαν και απέδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει, ανεξάρτητα με τις οπαδικές προτιμήσεις. Καλαμαριά: Τα παιδιά λένε “Όχι” στην οπαδική βία!

Καλαμαριά: Τα παιδιά λένε “Όχι” στην οπαδική βία!

Καλαμαριά: Τα παιδιά λένε “Όχι” στην οπαδική βία! 470 900
Μία ομάδα, που αποτελούνταν από τις φανέλες ομάδων διαφορετικών ομάδων, έπαιξαν, αγκαλιάστηκαν, ζητοκραύγασαν και απέδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει, ανεξάρτητα με τις οπαδικές προτιμήσεις.

 

Τα παιδιά του 18ου δημοτικού σχολείου της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. Μία ομάδα, που αποτελούνταν από τις φανέλες ομάδων διαφορετικών ομάδων, έπαιξαν, αγκαλιάστηκαν, ζητοκραύγασαν και απέδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει, ανεξάρτητα με τις οπαδικές προτιμήσεις.

 

Η είδηση για τον νεαρό Άλκη, που χάθηκε άδικα και δύο ακόμα νεαρά παιδιά που τραυματίστηκαν, σε ένα περιστατικό τυφλής οπαδικής βίας πριν από λίγες εβδομάδες, έδωσε το έναυσμα για την όμορφη πρωτοβουλία των μαθητών των τάξεων Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' δημοτικού, του συγκεκριμένου σχολείου της Καλαμαριάς. 

 

«Το σχολείο μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα με τίτλο "Εσύ, τι ομάδα είσαι;", ως αποτέλεσμα του προβληματισμού και της βαθιάς μας ανησυχίας για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη μας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του 18ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, Παναγιώτα Ησαϊάδου.

 

Περιμένουμε κι άλλες όμορφες ενέργειες στα υπόλοιπα σχολεία της Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους!


source: www.amna.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας