Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-08 11:57:07 +0300 Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα ακριβώς! Γέννησαν την ίδια ώρα

Γέννησαν την ίδια ώρα

Γέννησαν την ίδια ώρα 470 900
Δίδυμες αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα ακριβώς!

Η Sarah Mariuz και η Leah Rodgers μία ζωή έκαναν τα πάντα μαζί. Μαζί στο σχολείο, στις παρέες, στο σπίτι, παντού! Οι δίδυμες αδερφές σήμερα είναι 35 ετών και και η ζωή, τους επιφύλαξε ακόμα μία έκπληξη!

Έγιναν μητέρες την ίδια μέρα και την ίδια ώρα ακριβώς!

Οι Sarah και η Leah, εδώ και πολλά χρόνια μένουν σε διαφορετικές πόλεις, αυτό όμως δεν τις έχει απομακρύνει καθόλου. Και οι δύο επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη τους την ίδια περίοδο και το αποκάλυψε η μία στην άλλη ανήμερα των Ευχαριστιών.

"Ήθελα να κάνω έκπληξη στην Sarah, όμως τη στιγμή που άνοιξα την εξώπορτα και την είδα, κατάλαβα ότι το ίδιο ήθελε να μου πει και αυτή! Είναι αυτό το περίφημο ένστικτο των διδύμων! Την άφησα να μου το πει πρώτη και όταν αργότερα της το είπα και εγώ, τα βάλαμε κάτω και συνειδητοποιήσαμε ότι οι ημέρες τοκετού μας ήταν πολύ κοντά" είπε η Leah.

Αυτό βέβαια που δεν περίμεναν, είναι ότι τα δύο νέα μέλη της οικογένειας, εν τέλει θα ερχόντουσαν στον κόσμο την ίδια μέρα και ώρα.  Αν και τα δύο νεογέννητα είναι διαφορετικού φύλου, ένα αγόρι για την Leah και ένα κοριτσάκι για τη Sarah, έχουν ήδη πολλά κοινά! Να τους ζήσουν!

 

 

 

Είστε και εσείς νέα μανούλα; Βρείτα τα πιο όμορφα ρουχαλάκια για το μωράκι σας στο babyglitter.gr!

 

Πηγή: today.com 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας