Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-29 12:11:59 +0200 Απόκτηση διδύμων δύο φορές; Αυτά τα ζευγάρια αποδεικνύουν ότι γίνεται! Δίδυμα...εις διπλούν!

Δίδυμα...εις διπλούν!

Δίδυμα...εις διπλούν! 470 900
Απόκτηση διδύμων δύο φορές; Αυτά τα ζευγάρια αποδεικνύουν ότι γίνεται!

Τα τελευταία χρόνια οι γεννήσεις των διδύμων έχουν διπλασιαστεί και πλέον 1 στις 65 εγκυμοσύνες οδηγεί στην γέννηση δύο ή και περισσότερων παιδιών. Και ενώ λοιπόν οι πιθανότητες σύλληψης διδύμων είναι ιδιαίτερα αυξημένες, φανταστείτε να κάνετε δίδυμα... δύο φορές!

Η Donna και ο David Cordingley τα κατάφεραν! Μέσα σε δύο χρόνια , η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά τέσσερα μέλη. Το ζευγάρι είχε ήδη τρία παιδιά με το μικρότερο να είναι 16 ετών και μία εγκυμοσύνη και μάλιστα σε δίδυμα, ήταν κάτι τελείως αναπάντεχο.

"Δεν το περιμέναμε καθόλου. Έφτασα 5 μηνών για να καταλάβω ότι είμαι έγκυος και τότε έμαθα και ότι τα μωρά είναι δύο και όχι ένα!"

Μετά τη γέννηση του James και της Olivia, μεσολάβησαν μόλις λίγοι μήνες, μέχρι η ιστορία να επαναληφθεί! Ο George και η Isabella ήταν καθοδόν! 

"Τη δεύτερη φορά ένιωθα μία ενόχληση στο στομάχι και πήγα στο νοσοκομείο. Είχα αποκλείσει την πιθανότητα της εγκυμοσύνης και όταν η γιατρός μου έδειξε στον υπέρηχο δύο μωρά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έκλαιγα στο αμάξι για τρεις ώρες και μετά πήγα σπίτι και έδειξα στον David το υπερηχογράφημα. Με ρώτησε τίνος είναι αυτά και εγώ του απάντησα... δικα μας!"

 

Η Stacey Wright και ο Peter Podolski είναι ένα ακόμα ζευγάρι που απέκτησε δύο ζευγάρια διδύμων σε διάστημα μόλις 17 μηνών. Μάλιστα η σχέση τους μετρούσε μόλις λίγους μήνες, όταν η Stacey ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. Ο Harry και ο Oscar γεννήθηκαν λίγους μήνες αργότερα και όταν έκλεισαν τον 9ο μήνα η Stacey συνειδητοποιήσε ότι είναι και πάλι έγκυος! Οχτώ μήνες μετά, γεννήθηκαν η Annie και η Eliza

"Δεν το περιμέναμε όλο αυτό! Δύο εγκυμοσύνες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και τέσσερα παιδιά! Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου, πόσο μάλλον μιας και δεν είχαμε ιστορικό διδύμων στην οικογένειά."

 

H Leah και ο Andrew Eaton είχαν ήδη ένα παιδί όταν έμαθαν ότι σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν δίδυμα. "Όταν γεννήθηκαν τα πρώτα μας δίδυμα, ο George και η Amber, ο Harry ήταν μόλις 16 μηνών. Τους πρώτους μήνες, θυμάμαι άλλαζα 25 πάνες την ημέρα. Ο Andrew έλειπε αρκετά συχνά για δουλειά και έπρεπε να κάνω τα πάντα μόνη μου."  

Λίγα χρόνια αργότερα γεννήθηκαν ο Henry και ο Charlie. "Όταν έμαθα ότι ήμουν και πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα, βρέθηκα σε απόγνωση! Θυμάμαι έλεγα στη μαμά μου ότι θα τα έδινα για υιοθεσία γιατι πολύ απλά ήταν αδύνατον να τα βγάλω πέρα! Βέβαια όταν γεννήθηκαν όλα ήταν διαφορετικά!"

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας