Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-06 11:40:30 +0300 Η La Roche-Posay προτείνει την καλύτερη λύση για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του προσώπου Καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση

Καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση

Καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση 470 900
Η La Roche-Posay προτείνει την καλύτερη λύση για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του προσώπου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης του προσώπου!

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν σημαντικά. Η αυξημένη θερμοκρασία, ο ήλιος και το ξηρό περιβάλλον θέτουν το δέρμα του προσώπου σε αυστηρή δοκιμασία, κάνοντας την καθημερινή περιποίησή του επιτακτική. Η περιποίηση είναι μια απαραίτητη κίνηση αφού μας βοηθά να νιώθουμε ενυδατωμένες και φρέσκες κατά τη διάρκεια της μέρας.

Η La Roche-Posay, η μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα summer kit περιποίησης, που θα κάνει την καθημερινή φροντίδα μια συναρπαστική εμπειρία! Δοκιμάστε τις καθημερινές φροντίδες της La Roche-Posay και χαρίστε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει!

1. Καθημερινός καθαρισμός του δέρματος
Mousse D’ eau Micellaire – με τεχνολογία που απομακρύνει τους ρύπους από το δέρμα, είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα αφού δεν απαιτεί καθόλου τρίψιμο

2. Φροντίδα ιαματικής ενυδάτωσης για το ευαίσθητο δέρμα
Hydreane Thermal Spring Water Cream – με την υψηλότερη συγκέντρωση σε Ιαματικό Νερό

3. Αναζωογόνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
Ιαματικό Νερό – που αναζωογονεί, καταπραΰνει το δέρμα & χαρίζει αίσθηση δροσιάς

Αποκτήστε τα τώρα εδώ

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας