Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-14 23:09:45 +0300 Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και γραβάτα, ο Φιν, που πριν αποκαλούταν Σεραφίνα Ρόουζ, έχει κουρέψει κοντά τα μαλλιά του και λέει: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ». Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Το δεύτερο παιδί τους αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Το δεύτερο παιδί τους αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Το δεύτερο παιδί τους αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι 470 900
Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και γραβάτα, ο Φιν, που πριν αποκαλούταν Σεραφίνα Ρόουζ, έχει κουρέψει κοντά τα μαλλιά του και λέει:

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η οικογένεια της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ έδωσε το «παρών» σε εκκλησία για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της Τζένιφερ Γκάρνερ, Γουίλιαμ Γκάρνερ, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών.

 

Η τελετή μεταδόθηκε μέσω Facebook Live και ξάφνιασε τους χρήστες της πλατφόρμας

 

 

 

Εκτός από τον Φιν, η Γκάρνερ και ο Άφλεκ έχουν αποκτήσει την 18χρονη Βάιολετ και τον 11χρονο Σάμουελ. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, με το διαζύγιό τους να ακολουθεί τρία χρόνια αργότερα. Πριν λίγα χρόνια, είχαν σαν οικογένεια απασχολήσει ξανά τα αμερικανικά μέσα, έπειτα από την επανασύνδεση και τον γάμο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ.

 

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά τους παρά τον χωρισμό τους και εξέφρασαν πολλές φορές - και - δημόσια, την αγάπη και τη στήριξη στα παιδιά τους. Έτσι και τώρα με τον Φιν, οι γονείς του τον υποστηρίζουν και σέβονται την επιλογή του για τον τρόπο που θα αυτοπροσδιορίζεται. 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας