Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-05 14:54:36 +0300 Είσαι μητέρα, νιώθεις μοναξιά και δεν είσαι η μόνη!

Είσαι μητέρα, νιώθεις μοναξιά και δεν είσαι η μόνη!

Είσαι μητέρα, νιώθεις μοναξιά και δεν είσαι η μόνη! 470 900
Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να συνυπάρχουν με την απέραντη ευγνωμοσύνη σας για την οικογένεια που έχετε δημιουργήσει.

Μία συχνή ερώτηση που τίθεται στις νέες μητέρες, είναι αν αισθάνονται μοναξιά. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες νέες μητέρες αισθάνονται μοναξιά. Βρίσκονται περιτριγυρισμένες από τα μικρά τους και παράλληλα χρειάζεται, να ανταποκρίνονται σε όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις της μητρότητας.  

 

Κάποιες φορές:

  • Μπορεί να αισθάνονται πως δυσκολεύονται μόνες τους να τα καταφέρουν και δεν μπορούν να το πουν σε κανέναν, γιατί κανένας δεν είναι τριγύρω. 
  • Μπορεί να πιστεύουν πως αποτυγχάνουν στο κεφάλαιο μητρότητα 
  • Μπορεί να γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλούς ανθρώπους στους οποίους να μπορούν να στραφούν για υποστήριξη
  • Μπορεί να τους λείπουν οι ουσιαστικές σχέσεις και τα αγαπημένα τους πρόσωπα 
  • Μπορεί να φοβούνται πως οι άλλες μαμάδες τις κρίνουν και να μην ξέρουν πως να συνδεθούν μαζί τους.

 

Όλο και περισσότερες μαμάδες δηλώνουν, πως αισθάνονται μοναχικά και η πανδημία δεν βοήθησε καθόλου αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με έρευνες περισσότερο από το 80% των μητέρων αισθάνονται μοναξιά, ανεξάρτητα από το αν είναι μονογονεϊκές οικογένειες, αν εργάζονται εκτός σπιτιού ή αν περνούν τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά. 

 

Αν αισθάνεστε και εσείς με τον ίδιο τρόπο, να ξέρετε πως δεν είστε μόνες. Η μητρότητα έχει καλές και κακές στιγμές, όπως όλες οι σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μας. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να συνυπάρχουν με την απέραντη ευγνωμοσύνη σας για την οικογένεια που έχετε δημιουργήσει. 

 

Μην ξεχνάτε πως η λύση είναι πάντα στη σύνδεση με τους άλλους. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας, με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και συνδεθείτε με άλλες μητέρες, που μπορεί να αισθάνονται όπως εσείς. 

.

source: @mommysbundle

 

 

Δώσε το δικό σου νόημα στη λέξη μαμά και κέρδισε πλούσια δώρα!

 

Κι επειδή η μητρότητα κρύβει πάντα τα ωραιότερα δώρα, δημιουργήθηκε η πλατφόρμα mamaeinai.gr στην οποία μπορούμε όλοι να συμπληρώσουμε τη φράση #ΜαμάΕίναι... όπως ακριβώς την αισθανόμαστε και να μπούμε στην κλήρωση για να διεκδικήσουμε μοναδικά επώνυμα δώρα από κορυφαία brands ομορφιάς, διατροφής και ευεξίας!

 

Βρείτε αναλυτικά τα ΔΩΡΑ του mamaeinai.gr ΕΔΩ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας