Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-16 12:10:50 +0200 Όπως επεσήμανε η ίδια, όταν ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά χωρίζει συχνά τα πράγματα είναι πιο απλά. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά στη μέση, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί για να μην μπερδευτούν και τα ίδια. Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αντιδράσεις των παιδιών της στο διαζύγιο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αντιδράσεις των παιδιών της στο διαζύγιο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι αντιδράσεις των παιδιών της στο διαζύγιο 470 900
Όπως επεσήμανε η ίδια, όταν ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά χωρίζει συχνά τα πράγματα είναι πιο απλά. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά στη μέση, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί για να μην μπερδευτούν και τα ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night Show”. Σε μία συνέντευξη πολύ προσωπική, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της, για το πώς βίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και για το πως αντέδρασαν οι δυο γιοι τους. Όπως επεσήμανε η ίδια, όταν ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά χωρίζει συχνά τα πράγματα είναι πιο απλά. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά στη μέση, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί για να μην μπερδευτούν και τα ίδια. 

 

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Όλο αυτό είναι ένας δύσκολος συνδυασμός», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Μετά από 11 χρόνια σχέσης, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρει πως τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Οι γιορτές των Χριστουγέννων που πέρασαν ήταν αρκετά διαφορετικές. Όπως αναφέρει όμως και η ίδια στη συνέντευξή της, δουλεύουν με ψυχολόγο συστηματικά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες οι συνθήκες για τους δύο της γιους. 

 

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας