Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-15 11:42:22 +0200 H διάσημη ηθοποιός στο εξώφυλλο της Vogue, μιλάει για την δεύτερη εγκυμοσύνη της στα 42! Η Sienna Miller μιλά για την εγκυμοσύνη της στα 42

Η Sienna Miller μιλά για την εγκυμοσύνη της στα 42

Η Sienna Miller μιλά για την εγκυμοσύνη της στα 42 470 900
H διάσημη ηθοποιός στο εξώφυλλο της Vogue, μιλάει για την δεύτερη εγκυμοσύνη της στα 42!

Πιστεύω πως είτε ζεις τη ζωή με προσοχή ή παίρνεις ρίσκα,” αναφέρει στο διάσημο περιοδικό Vogue, η Sienna Miller. Μπορεί πλέον η ζωή της να μην περιέχει μανιακούς παπαράτσι που την κυνηγάνε έξω από το σπίτι της, αλλά έχει ακόμα έντονους ρυθμούς. Bρίσκεται σε μια νέα σχέση, σε πολλά ενδιαφέροντα project, μεγαλώνει με τον πρώηνσύντροφό της, την 11χρονη κόρη τους και περιμένει ένα μωράκι!

 

 

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός. Όπως στην περίπτωση που μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει δεσμό με μικρότερο άνδρα - o σύντροφός της Oli Green είναι 27 χρονών - ή να είναι έγκυος άνω των 40 ετών. Τότε οι άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό είναι ανεύθυνο, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά», υπογράμμισε η ίδια.

 

 

 

 

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη, που έδωσε λίγο πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί της, η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που σχεδιάζε με τον σύντροφό της. Ήρθε κάπως ξαφνικά και η ίδια νιώθει πολύ έτοιμη και συναισθηματικά και σωματικά για να γίνει δεύτερη φορά μαμά. Η 11χρονη κόρη της ήθελε πολλά χρόνια ένα αδερφάκι και η ίδια προσπαθούσε πολύ να καλύψει το κενό αυτό, κάνοντας πολλές δραστηριότητες μαζί της. Τώρα η κόρη της, Marlowe ανυπομονεί να γνωρίσει την αδερφή της!

 

 

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιλογή της να εμφανιστεί με ένα ρούχο που αποτελούταν από δύο μέρη, ειδικά σχεδιασμένο από τον οίκο Schiaparelli, στην εκδήλωση Vogue World London. Το ρούχο αποκάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς της και αποθεώθηκε από το κοινό. Η ίδια υποστηρίζει πως στην αρχή ένιωθε κάπως άβολα με την ιδέα να βάλει αυτό το ρούχο στην εκδήλωση. Στο τέλος όμως, ό,τι άλλο δοκίμαζε έμοιαζε “βαρετό”. 

 

 

Η ίδια τον προηγούμενο μήνα καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς της στο Λονδίνο και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της 12ης σεζόν της σειράς ‘Curb Your Enthusiasm’ στην οποία και θα συμμετέχει. 

 

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη της ηθοποιού στο περιοδικό Vogue, ΕΔΩ.

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας